ÚTISÚGÓ

Ezekbe a fürdőkbe menj, ha rossz az idő!

A legnépszerûbb hazai fürdők közül ajánlunk hét olyat, amelyekben a rossz idő sohasem akadály.

Nincs is annál jobb, mint hideg időben egy meleg fürdőben eltölteni az időt. Ráadásul kevés ember van, aki ne élvezné ezt a szuper kikapcsolódás. Nézzük, melyek most a legnépszerűbb helyek Magyarországon!

1. Vadonatúj csúszdák izgalma Zalakaroson 

2016 nyara kalandos újdonságokat hozott a Zalakarosi Fürdőbe (http://www.utisugo.hu/wellness/szallas). A vendégek 5 új csúszdán próbálhatják ki bátorságukat. A Magic Tunnel, Kamikaze, Ufo, Rafting-Inga és Turbo csúszda a verőfényes nyári napok kitűnő szórakozási lehetőségei, de kevésbé szép időben a fürdő fedett részen is minden adott a kellemes kikapcsolódáshoz, hiszen ez a részleg az év minden napján két gyógyvizes ülőfürdővel, egy termálvizes medencével, saját pihenőhellyel, szaunablokkal folyamatosan üzemel. 

2. Beltéri óriáscsúszdák az AquaPalotában 

A Gyulai Várfürdő (http://gyula.utisugo.hu/szallasok/elizabeth-hotel****superior-33794.html  ) 2013 év végén megnyílt létesítménye, a teljesen fedett AquaPalota a Dél-Alföld élményekben leggazdagabb vízi paradicsoma, közel 900 m2 vízfelülettel és negyvennél is több élményelemmel rendelkezik. A komplexumban két hatalmas óriáscsúszda, vízi bár, kalózhajó és játszóterek is helyet kaptak. 

3. Fedett wellness és pancsoló Algyőn 

Az algyői Borbála Fürdő fedett egységben négy medence található. Ezek között van egy tanmedence, egy wellness funkciókkal ellátott élménymedence, a kicsik részére fenntartott gyerekpancsoló és egy termálvizes ülőmedence.

4. Újdonságok sora Bükfürdőn 

A Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrumban (http://bukfurdo.utisugo.hu/szallasok/hotel-piroska****-buk-143.html ) az elmúlt hónap nagyon izgalmasan telt, hiszen több fejlesztés is elkészült. Egy új, interaktív vízi játszótéren, színes, kreatív játékok egész sora várja gyerekeket. Az „Acapulco” névre keresztelt medence is újdonság, ahol vihar- és ugrálóöböl, gyermek hullámöböl ígér felhőtlen kikapcsolódást. Eső elől az egész évben nyitva tartó fedett élményfürdőbe húzódhatunk, amely minden korosztály számára felüdülést nyújt.

5. Gyönyörű park és 3 fedett medence Mezőkövesden 

A megújult  Zsóry Gyógy- és Strandfürdőben (http://mezokovesd.utisugo.hu/szallasok/balneo-hotel-zsori-thermal-wellness****-42616.html) 21 medence várja a fürdőzőket egy gyönyörű, parkos területen. A téli időszakban is nyitva tartó fedett komplexum minden korosztály számára élményt nyújt; pezsgőágyakkal, hidromasszázs fülkékkel, nyakzuhatagokkal, sodrófolyosóval, hullámmedencével és 3 csúszdával. Legérdekesebb eleme a csésze alakú pezsgőmedence, melyből jó rálátás nyílik a teljes medencére.

 

6. Új és megújult medencék Berekfürdőn

Berekfürdő (http://berekfurdo.utisugo.hu/szallasok/thermal-hotel-szivek***-162396.html) Magyarország egyik legrégebben működő híres gyógyvizű fürdői közé tartozik. Fedett létesítményének medencéi 2015-ben teljesen megújultak, és egy gyermek, valamint egy élménymedencével is kiegészültek. Így a fürdő öt kültéri medencéjén túl, a hűvösebb időszakokban már négy fedett medencével is várja a vendégeket.

 7. Gyerekek paradicsoma Mórahalmon 

Igazi családbarát hely a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő (http://morahalom.utisugo.hu/szallasok/colosseum-hotel****superior-299825.html), melynek része egy sajátosan gyermekek számára tervezett, több mint háromezer négyzetméteres fedett élményfürdő, melyben élményelemek teljes tárházát felsorakoztató többszintű kalandmedence, illetve két izgalmas beltéri csúszda várja a fiatalabb vendégeket.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?