ÉLETMÓDI

Olyan csúnyán bukott le a félrelépő férj, hogy az szuperkínos

Kevés ekkora malőrről hallani, mint ami történt.
  • Szerző: Ripost

Sajnos sok kapcsolatban és házasságban fordul elő, hogy az egyik fél félrelép. Nem csoda, hogy internetes fórumok ezrei foglalkoznak a témával, és osztják meg egymással történeteiket a megcsalt felek.

Egy fiatal, 32 éves nő a közelmúltban buktatta le férjét, méghozzá igencsak bátor és kockázatos módon. A pasas már korábban is egyszer megcsalta őt, de arra még fátylat borított a feleség, úgy gondolta, hogy egyetlen botlás belefér, mindenki hibázhat és mindenki megérdemel egy újabb esélyt. Nem is hánytorgatta fel később sem a dolgot, és nem is kutakodott, vagy nyomozgatott a párja után. Úgy gondolta, legjobb annyira tiszta lappal kezdeni, amennyire csak lehet.

Igen ám, de idén télen feltűnően másképp kezdett viselkedni a férje, mint ahogyan korábban. Állandóan a telefonját bújta, késő éjjel is azon molyolt, ráadásul elkezdte mindenhová magával cipelni a kütyüt. A nő persze szeretőre gyanakodott, de egészen más kanyart vett a történet.

Folytatjuk a részletekkel, LAPOZZ!


Egyik délután a férj véletlenül mégis az asztalon felejtette a telefonját. Ekkor vette észre a nő, amint felvillan egy jel a készüléken, melyet korábban nem ismert. Rákeresett a neten, hogy mit jelenthet az a formájú ikon, amit felvillanni látott, és kiderült, hogy ez a Tinder nevű párkereső alkalmazás jele, olyankor villan fel, amikor üzenet érkezik valakitől.

Innen már felgyorsultak az események. Biztosra akart menni a feleség. Regisztrált ő is álnéven az rendszerbe, és kisvártatva rátalált a férjére. Bejelölte, flörtölt vele, és olyan gyorsan kapta az ajánlatot a találkozásra, hogy ő maga sem számított rá.

A szórakozóhelyen, ahová a randit megbeszélték, persze, hogy a férfi értetlenül nézett és véletlenekre szabadkozott. De amikor előkerültek az üzenetek, akkor nem volt már kiút és mentegetőzés a roppant kínos helyzetből.

Azóta persze külön élnek. És a nő azt mondja, azóta bizony ő is használja az applikációt. Csak most már nem azért, hogy nyomozzon, hanem azért, hogy búslakodás helyett új élményeket szerezzen.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Hagyományos kókuszkocka
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?