ÉLETMÓDI

Ez pörög a nők agyában, miközben éppen a párjukkal szexelnek

Nehéz kifürkészni, mi jár a nők fejében, miközben együtt vannak a partnerükkel. Most készült egy felmérés, ahol névtelenül és kendőzetlenül elmondták. Csakhogy ennek a férfiak valószínűleg nem fognak örülni...
  • Szerző:

Egy brit randioldal megkérdezett több, mint nyolcezer embert, és végre kiderült, mire gondolnak a légyott kellős közepén. Az eredmény azonban lesújtó: kiderült, hogy több, mint a nők 60 százaléka egy másik férfiról fantáziál szex közben.

Fotó: 123RF

Nem is akárkiről ráadásul: a legtöbben akció közben azt képzelik el, hogy nem a párjuk, hanem egy szexi híresség van mellettük az ágyban. Akadnak jócskán olyanok is, akik egy kollégájukról, az exükről, vagy egy szexi idegenről ábrándoznak.

A szexterapeuták szerint bizonyos mértékben egészséges másokról is fantáziálni, bár tény és való, hogy akció közben furcsa a helyzet. Ha viszont minden egyes szeretkezésnél valaki mást képzel a férfi helyébe a nő, ott komoly bajok vannak, és azt is jelzi, hogy hamarosan vége lesz a kapcsolatnak. Bármilyen hihetetlen azonban, az élénk fantáziának akár előnyei is lehetnek.

Ugyanis, ha a nő néha-néha más férfiról ábrándozik, főleg, ha egy hírességet, vagy kitalált személyt képzel el szex közben, az azt jelenti, hogy nyitott az újdonságokra a szexben, állítják a szakértők. Hiszen sokszor a fantáziálás lényege, hogy valami új, izgalmas történjen az ágyban...

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?