ÉLETMÓDI

Fantasztikus gyönyörre vágysz? Íme, a női orgazmus titka

Akadnak nők, akik könnyen elérik az orgazmust, míg mások nehezen vagy szinte soha nem jutnak el a csúcsra. Egy kis gyakorlással azonban bárki átélheti a mennyei gyönyört.

Az orgazmus művészete könnyen elsajátítható, csak ismerned kell a tested. Ne várd, hogy a pasi mindent tudjon, ha te magad sem tudod, mi jó neked pontosan. Fedezd fel a gyönyörök világát egyedül, hogy utána megoszthasd partnereddel.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Így lesz erősebb, intenzívebb és sokkal hosszabb az orgazmusod!


Fotó: 123 RF

1. Maszturbálj naponta!

Mielőtt egy másik emberrel lenne eget rengető orgazmusod, először egyedül kell a csúcsra jutnod. Megtapasztalhatod részletesen, hogy mitől remeg a lábad igazán. Ne szégyenlősködj, hiszen egyedül vagy.

2. Ne csak kívül indulj felfedező útra!

Fontos a belső stimuláció is, ne csak a csiklódat izgasd. Használd az ujjaidat vagy egy huncut vibrátort!

A csiklóorgazmus sem rossz, de a hüvelyi sokkal élvezetesebb. Fedezd fel!

3. Koncentrálj a mély, hasi légzésre!

Sokan csak a tüdőbe lélegeznek, pedig a hasi sokkal jobb a testnek. Több levegő jut a tüdőbe, így több energia is, jobb lesz a váráramlás, és nagyobb az élvezet.

4. Nyögj és sóhajts, ahogy csak jólesik!

Engedd szabadjára az érzéseidet és a hangod. Egyedül vagy, így nincs okod szemérmeskedni vagy kellemetlenül érezni magad. Nyögj és lélegezz, még akkor is, ha erőltetettnek érzed, mert kikísérletezheted, hogy melyik hangod érzéki vagy vad.

5. Mielőtt a csúcsra érsz, állj meg!


Fotó: 123 RF

Ha érzed, hogy mindjárt elélvezel, állj meg és várj egy pár pillanatot. Ha utána újra magadhoz nyúlsz, mennyei gyönyörre számíthatsz.

6. Végezz hüvelygyakorlatokat!

A Kegel-gyakorlatokkal könnyen edzésbe hozhatod a hüvely falát. Ezeket aktus közben is alkalmazhatod, és sokkal erősebb lesz az orgazmus.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?