FAZÉK

Szuperkrémes és habos elképesztő kávécsoda: csak 3 hozzávalóból

Úgy néz ki, mintha egy luxuskávézóban készítette volna egy profi barista. Pedig néhány filléres összetevőből akár te is elkészítheted otthon. Mutatjuk a trükköt!
címkék:
  • Szerző:

Sokan azzal dobják fel a karantént, hogy mindenféle kreatív ötlettel megszínesítik a hétköznapokat. Miért lenne ez alól kivétel a reggeli kávé? Egy olyan krémes csoda jelent meg az interneten, amiért mindenki megőrül – és nem csak azért, mert meseszép, de azért is, mert pillanatok alatt elkészíthető.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Profimedia

A Dalgona fantázianevű kávé habos, krémes, és aki már kipróbálta, egyszerűen imádja. A Dél-Koreából származó feketéhez csak egy kis instant kávéra, egy habverőre és némi cukorra van szükség.

Az összetevőket tedd egy tálba, adj hozzá egy kevés vizet, és alaposan verd fel. Ha kész, tedd egy csésze tej tetejére, és el is készült a kávécsoda.

Bár a karantén miatt egyelőre a vendégeidet nem tudod elkápráztatni vele, saját magadat kényeztetheted. Közben pedig egyre profibb lehetsz a mesés kávé elkészítésében, ami jól fog jönni, amikor kinyit újra a világ…

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?