FAZÉK

Szuperkrémes és habos elképesztő kávécsoda: csak 3 hozzávalóból

Úgy néz ki, mintha egy luxuskávézóban készítette volna egy profi barista. Pedig néhány filléres összetevőből akár te is elkészítheted otthon. Mutatjuk a trükköt!
címkék:
  • Szerző:

Sokan azzal dobják fel a karantént, hogy mindenféle kreatív ötlettel megszínesítik a hétköznapokat. Miért lenne ez alól kivétel a reggeli kávé? Egy olyan krémes csoda jelent meg az interneten, amiért mindenki megőrül – és nem csak azért, mert meseszép, de azért is, mert pillanatok alatt elkészíthető.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Profimedia

A Dalgona fantázianevű kávé habos, krémes, és aki már kipróbálta, egyszerűen imádja. A Dél-Koreából származó feketéhez csak egy kis instant kávéra, egy habverőre és némi cukorra van szükség.

【タルゴナコーヒー】time 10min. ☟recipe☟ ・インスタントコーヒー 大さじ2 ・砂糖 大さじ2 ・水 大さじ2 -1:1:1- ・牛乳 ・・・・・・ ⒈ボウルにインスタントコーヒー.砂糖.水を入れて軽く混ぜる↓ ⒉ハンドミキサーでクリーム状になるまで混ぜる(ツノが立つくらい) ↓ 3.牛乳を入れたコップの上に出来上がったコーヒークリームをのせる

Az összetevőket tedd egy tálba, adj hozzá egy kevés vizet, és alaposan verd fel. Ha kész, tedd egy csésze tej tetejére, és el is készült a kávécsoda.

Bár a karantén miatt egyelőre a vendégeidet nem tudod elkápráztatni vele, saját magadat kényeztetheted. Közben pedig egyre profibb lehetsz a mesés kávé elkészítésében, ami jól fog jönni, amikor kinyit újra a világ…

címkék:
És ezeket olvastad már?