tóth gabi
Boros Vali nem pihen, sorra hozza az izgalmas és finom recepteket a háziasszonyoknak. Ezúttal egy igazi különlegességet osztott meg velük, amit még a mediterrán országokban is megirigyelnének!
Hihetetlen, mit mutatott be már megint a szabolcsi csodaháziasszony: Boros Vali ötlettára, úgy látszik, kifogyhatatlan. Ezúttal paradicsomból és bazsalikomból készített saját fűszert, és az asszonyok álla leesett, amikor meglátták az egyszerű és nagyszerű ötletet.
A bazsalikomos paradicsomporhoz Valika felkarikázza a paradicsomot, leszedi a bazsalikomleveleket, majd az egészet bedugja az aszalógépbe, és kopogósra szárítja.
Aztán kávédarálóban ledarálja, és ad hozzá sót és fehér borsot, de készít bazsalikomos-petrezselymes vagy fokhagymás paradicsomport is. Így kész is lesz a garantáltan adalékmentes, ízletes fűszer télire.
És íme, a végeredmény:
Fantasztikus, mennyi mindenre lehet használni! Télen igazi ízbomba!