tóth gabi
Most megtudhatod a trükköt, hogy lehet pénztárcabarát módon, igazán tökéletes gulyást fõzni, miközben még az idõddel is spórolsz!
A gulyásleves nem véletlenül lett a nemzeti eledelünk és a külföldiek körében is a legnépszerűbb fogás. Ennek az egyszerűen elkészíthető ételnek ugyanis igen sokféle változata létezik. Eredetileg ugyan a gulyás három összetevőből készült: marhahús, hagyma és krumpli, de sokféleképpen ki lehet egészíteni, hiszen ahány ház, annyi szokás.
Vannak, akik esküsznek, hogy a jó gulyásleves titka a több fajta hús, míg mások szerint zöldségek is kellenek a jó ízekhez.
Egy dologban azonban nincs különbség, a gulyáslevest tilos berántani!
Marhahúsból készíteni gulyáslevest nem csak időigényes, mert a hús lassan puhul, de bizony a pénztárcád is megérzi az árát. Létezik azonban egy olcsóbb megoldás és a konyhában is kevesebb időt kell töltened!
Tökéletes, a marhahúshoz megtévesztésig hasonló ízű gulyáslevest készíthetsz pulykacombból!
Hozzávalók:
Használj füstölt sót, így tökéletes bográcsgulyás ízeket varázsolhatsz az asztalra!
Így készítsd:
Friss kenyérrel és az Erős Pistával lesz igazán tökéletes fogás!
Megoszlanak a vélemények, kell-e a gulyáslevesbe csipetke, ha igazán tartalmas levest szeretnél főzni, tegyél hozzá!