tóth gabi
Díjesővel végződött egy magyar kézműves manufaktúra számára az idei csoki-világbajnokság. A chocoMe termékei fantasztikusan szerepeltek, elhozták a világbajnoki aranyat!
Újabb 3 nemzetközi díjat zsebelt be a magyar chocoMe manufaktúra az International Chocolate Awards világbajnoki döntőjén.
A világsikerű csokoládé-különlegességeiről ismert chocoMe egy arany- és egy bronzérmet, illetve különdíjat kapott az ezúttal online közvetített díjátadón.
A chocoMe Raffinée 3 nevet viselő, különleges drazséválogatás két íze kiemelkedően szerepelt a rangos megmérettetésen: egy közülük alapanyag-különdíjas is lett. Duplán díjazott aranyérmes az Étcsokoládéval és yuzu couverture-rel bevont szicíliai mandula, amelynek ínyenc étcsokoládéja egyenesen Madagaszkárról származik. Ezt a csokoládékölteményt – többek közt – az egzotikus citrusféle, a yuzu kirobbanó frissessége és leheletnyi parfümössége teszi emlékezetessé. A csokoládé különdíjat is kapott a rendkívül magas minőségű alapanyagok használatáért.
Az exkluzív drazséválogatás másik tagja, a Mogyorós tejcsokoládéval és passion fruit couverture-rel bevont Piemonte-i mogyoró bronzérmesként végzett a világbajnoki döntőben.
Mészáros Gábor, a chocoMe alapítója és tulajdonosa tehát idén is rászolgált a 2019-ben Monica Meschinitől, az International Chocolate Awards főszervezőjétől kapott, „Drazsémágus” titulusra – a chocoMe továbbra is elkötelezetten hisz benne, hogy a mámorító csokoládécsábítások megbízhatóan édesítik meg a napjainkat, akár egy rendhagyó időszakban is.