Már a Telex is Magyar Péter pornósztárjáról beszél

POLITIK
ÉLETMÓDI

Szerző Sors Edina

Létrehozva: 2022.03.13.

Itt a legújabb spenótrecept, aminek lehetetlen ellenállni

A zseniális páros ismét visszatért. A spenót és a feta karöltve verhetetlen! Ezt a finomságot ne hagyd ki!

Szerző Sors Edina

Itt a legújabb spenótrecept, aminek lehetetlen ellenállni

Ha szeretet a spenótot, akkor ez a rétes a kedvenced lesz. Nemcsak vacsorára vagy ebédre tökéletes fogás, remek választás reggelire is! Könnyen, gyorsan elkészítheted, és az egész család imádni fogja.

Spenótos-fetás rétes

Fotó: Shutterstock

Hozzávalók:

  • 30 dkg spenót
  • 20 dkg feta sajt
  • 10 dkg vaj
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 2 db tojás
  • 1 csomag réteslap
  • 1 db vöröshagyma
  • olaj
  • só, bors

mártogatóshoz:

  • 2 dl tejföl
  • 2 ek majonéz
  • 1 tk fokhagymapor v 1 gerezd fokhagyma
  • 1 ek citromlé

Így készítsd el:

  1. Melegítsd elő a sütőt 200 C fokra. A vöröshagymát aprítsd fel, és olajon fonnyaszd meg, nyomd rá a fokhagymát és pirítsd együtt további egy percig. Add hozzá a spenótlevelet. Sózd, borsozd és párold addig, amíg összeesik.
  2. Morzsold össze a fetát és keverd össze a tojásokkal. A megpuhult spenótot húzd le a tűzhelyről, és keverd össze a fetás tojásokkal.
  3. Olvaszd fel a vajat. A réteslapokat terítsd ki, kend meg egyenként az olvasztott vajjal. Tedd őket egymásra.  Az első lapot kend meg fetás spenóttal, majd tekerd fel. A széleit gyűrd be, hogy ne folyjon ki a töltelék be  a tepsibe. Helyezd be az előmelegített sütőbe és süsd aranybarnára.
  4. A sütés alatt a mártogatós alapanyagait keverd össze, és a fogyasztásig tedd be a hűtőszekrénybe.

Jó étvágyat!

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek