A csirkekenyér egy igazi meglepetés, valójában egy finom fasírt újragondolva. Őzgerincben sül ez az isteni étel. Nem csak ízletes, de még a diétádba is beiktathatod. Könnyen, gyorsan elkészítheted, ismerkedj meg most a szuper recepttel!
Vágd fel apróra a csirkemellet, a vöröshagymát, fokhagymát. Keverd össze egy tálban és locsold meg egy kevés olívaolajjal. Add hozzá a fűszereket – kivéve a curryt – és hagyd állni legalább egy fél órára.
Keverd össze egy másik tálba a lisztet, tojásokat, az élesztőt és egy kevés curry port. Ez utóbbit ki is hagyhatod, ha teszel belőle, akkor is nagyon keveset! Add hozzá a túrót és a sajtot, jól dolgozd össze. Majd add hozzá az egészet a befűszerezett csirkéhez.
Tedd a masszát szilikonos őzgerincformába, és végül előmelegített sütőben 180 fokon süsd meg!
Jó étvágyat!
Tipp:
Ha nem diétázol, akkor a receptet úgy módosíthatod, hogy szalonnába tekered a csirkekenyeret és úgy teszed bele a tölteléket. Ez még izgalmasabb is lesz, de ha fogyni szeretnél, akkor ez a recept nem neked való! A család férfi tagjai viszont tuti imádni fogják! Érdemes így is elkészíteni.