RETRO RÁDIÓ

Ez a tükörtojás lerobbantja rólad a pluszkilókat! Csúcs ez a recept!

Ez a tükörtojás lerobbantja rólad a pluszkilókat! Csúcs ez a recept!
Molnár Hédi
Szerző
Molnár Hédi
Létrehozva2016. 11. 22. 08:48

Kétségtelen, hogy a tojás az egyik legjobb választás reggelire! Eltelít és laktat, de még mindig turbózhatunk rajta, hogy egészségesebb legyen. Most egy olyan változatot mutatunk, ami rengeteg rosttal és vitaminnal egészíti ki a fehérjékben gazdag fogást. Ha ezt reggelized, ebédig biztos nem leszel éhes!

Ennél finomabb tükörtojást még nem ettél! Reggelire, de akár vagy vacsorára is pompás választás, ez biztosan mindenkinek ízleni fog!

Pillanatok alatt el tudod készíteni, ráadásul szuper egészséges!

A tojás és a mellé kínált szalonna elegendő fehérjével és más fontos tápanyagokkal látja el a szervezeted, méghozzá úgy, hogy közben kiegyensúlyozott marad a vércukor szinted. Ettől a tojástól sokáig jóllakott leszel, ebédig eszedbe sem jut az éhség! 

De ez még mind semmi! Ehhez a tükörtojáshoz alapként zellert reszeltünk, mely a benne lévő vitaminokkal, ásványi anyagokkal szolgálja az egészségedet, másrészt csökkenti az étvágyat, így sokkal hatékonyabbá teszi a fogyókúrád!

Tojásos zellerkosár

Hozzávalók:

  • 6 db tojás
  • 20 dkg tisztított, reszelt zeller
  • frissen őrölt bors
  • petrezselyem
  • tálaláshoz: 4-6 szelt pirított bacon
  • 1. Melegítsd elő a sütőt 190 fokra.

    2. A megtisztított és lereszelt zellert tedd egy hat részes szilikon muffin sütőbe, majd minden mélyedésbe üss egy tojást.

    3. Szórd meg a tetejét sóval és frissen őrölt borssal.

    4. Tedd a sütőbe 20-25 percre.

    5. Miközben sül a tojás, készítsd el a bacont. Tedd egy serpenyőbe a szalonnaszeleteket és mindkét oldalukat süsd aranybarnára.

     

     

     

     

    Ripost hírek

    Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.