kerékpársáv

6 találat
POLITIK

Totális kudarc Karácsony zöldprogramja – itt vannak a bizonyítékok

Hatalmas áradásokat és fennakadásokat okozott Budapesten a múlt heti felhőszakadás. A dugóban álló autók sok helyen szabályosan úsztak a vízen. De miért okozott ekkora problémát a „villámárvíz”?

INSIDER

A bicikliseknek sem kell Karácsony kerékpársávja a Clark Ádám téren

A napokban leaszfaltozott, ikonikus virágágyás helyén péntekre kerékpársáv felfestések jelentek meg. Karácsony bizarr, új ötletéből ezúttal a kerékpárosok sem kérnek.

INSIDER

A közlekedési szakértő sem érti, mi folyik az Üllői úton – Videó

Aggályos, ráadásul alig észrevehető matrica került az ideiglenes kerékpársávot jelző táblára, az egykori felfestés meg lekopott az Üllői úton. Totális káosz Budapest belvárosában.

POLITIK

Fürjes Balázs: Karácsony fejezze be az autósok üldözését

Egyértelmű, hogy Karácsony Gergely főpolgármester újabb választási ígéretét nem teljesíti, ugyanis az elmúlt hetek döntései alapján remény sincs az egységes parkolási rendszerre – írja a Magyar Hírlap.

INSIDER

Karácsony elintézte: nyáron is bedugul a város

A szakadó esőben még többen döntöttek úgy a fővárosban, hogy autóba szállnak – kár volt. A teljesen üres kerékpársávok mellett dugóban tölthették az idejüket...

INSIDER

Eltakarítják az útból a Karácsony-tankcsapdákat

16 betontömb, négy baleset, üres biciklisáv, dugók – ez volt a főpolgármester Üllői úti elképzelésének az eredménye. A népharag azonban elsodorta a Karácsony-féle tankcsapdákat, amiket még a biciklisek is utáltak.