2 éve

Karácsony elintézte: nyáron is bedugul a város

A szakadó esőben még többen döntöttek úgy a fővárosban, hogy autóba szállnak – kár volt. A teljesen üres kerékpársávok mellett dugóban tölthették az idejüket...

Ahhoz már hozzászoktunk, hogy iskolaidőben nehéz közlekedni, így van ez minden nagyvárosban. De hogy nyáron is folyamatosan dugó legyen a legforgalmasabb fővárosi utakon, ahhoz Karácsony Gergely átgondolatlan forgalomszervezési intézkedéseire volt szükség.

Fotó: Ripost

Kedden nehezítette a helyzetet a reggeli, tartósnak ígérkező eső, ami miatt még többen döntöttek az autó mellett, így a bicikliseknek fenntartott autós sáv teljesen üres volt, míg mellette hosszú sorban álldogáltak az autók, jóval több kipufogógázt engedve a levegőbe, mintha haladhattak volna.

Fotó: Ripost

A környezetkímélő szándék a visszájára fordult, viszont ismét sikerült jól felbosszantani a városlakókat. Úgy tűnik, nem váltak be azok a forgalmi változtatások sem, amiket Karácsony a Facebook-oldalán ígért meg azzal, hogy az az autósok érdekeit, haladását szolgálja. Akinek tegnap autóval volt dolga a fővárosban, annak jó idegekre és nagy türelemre volt szüksége.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!