Brutálisan erőltetik a migránsok betelepítését Brüsszelben

POLITIK

emmanuel macron

59 találat
POLITIK

Mi lesz Európa és az Európai Unió jövője?

INSIDER

Orbán minőségi vitákra törekszik Franciaország elnökével

Budapesten tartották a V4+Franciaország csúcstalálkozót.

KÜLFÖLD

Emmanuel Macron bohócnak nevezte Boris Johnsont, a brit kormány pantomimezéssel válaszolt

Rég nem látott mélységbe süllyedtek a brit-francia diplomáciai kapcsolatok, már a személyeskedéstől sem riadnak vissza a felek.

KÜLFÖLD

Dzsihadisták újra elrabolták azt a francia nőt, akiért Macronék egyszer már váltságdíjat fizettek

Sophie Pétronin úgy gondolta, jó ötlet visszamenni Maliba, ahol egyszer már elrabolták és 4 évig fogva tartották az iszlamisták.

KÜLFÖLD

Döbbenetes videó: felpofozták Emmanuel Macron francia elnököt

Az esettel kapcsolatban két embert vettek őrizetbe.

KÜLFÖLD

Emmanuel Macron: szükség van az orosz és kínai vakcinára a Covid elleni háború megnyeréséhez

A francia elnök szerint elemi érdekünk a kínai és orosz tudósokkal való együttműködés.

POLITIK

Koronavírusos lett Emmanuel Macron

A tisztviselők szerint pozítiv lett a tesztje Franciaország elnökének.

POLITIK

Mérgező lehet a textilmaszk, amit a tanároknak adott az állam

Egészségre ártalmas anyaggal kezelték azokat a maszkokat, amelyeket a francia oktatási minisztérium a tanév elején a tanároknak adott, még maga Macron elnök is köhögőrohamot kapott, miközben egy ilyen maszkot viselt nemrég egy iskolalátogatáson – videó

KÜLFÖLD

A V4-ek sikere is az uniós megállapodás

Jó döntést hoztak, így értékelték uniós állam- és kormányfők a rendkívüli brüsszeli uniós csúcstalálkozót, amelyen döntöttek a főbb uniós intézmények vezetői tisztségének a betöltéséről.

KÜLFÖLD

A V4-ekhez törleszkedik a francia elnök

A keddi uniós csúcsot megelőzően Emmanuel Macron francia elnök ebédre hívta a V4-es országok miniszterelnökeit, természetesen Orbán Viktort is, hogy megtorpedózzák Manfred Weber néppárti csúcsjelölt európai bizottsági elnökké választását - közölte a Finan

KÜLFÖLD

Május végén megbukhat Emmanuel Macron?

Marine Le Pen, a francia Nemzeti Gyűlés párt vezetője felszólította Emmanuel Macront, hogy amennyiben nem a jelenlegi kormánypárt nyeri a május végi európai parlamenti választásokat, akkor le kell mondania.

KÜLFÖLD

Le Pen bevitt egy gyomrost a választások előtt Macronnak

Alig három hét van már csak hátra az európai parlamenti választásokig. Minden uniós tagállamban folyamatosak a közvélemény-kutatások, Franciaországban most például azt jelzik, hogy Marine Le Pen bevándorlásellenes pártja legyőzheti Emmanuel Macron mozgalm

RIPOSTER

Orbán Viktor levelet írt Emmanuel Macronnak

A magyar emberek nevében együttérzését és támogatását fejezte ki Orbán Viktor miniszterelnök Emmanuel Macron francia köztársasági elnöknek és Éric de Moulins-Beaufort reimsi érseknek, a Francia Püspöki Kar elnökének a párizsi Notre-Dame-székesegyházat ért

KÜLFÖLD

Macron az elnöki palotában fogadta Sorost

Hivatalos vacsorán vett részt Emmanuel Macron francia köztársasági elnöknél az Élysée-palotában Alex Soros. Az elnöki fogadtatásról maga a milliárdos üzletember, Soros György fia számolt be Instagram-oldalán, írja a V4NA nemzetközi hírügynökség.

KÜLFÖLD

Nem semmi, milyen levelet írt Macron a franciáknak!

"Ez a levél nagyon hosszú, a franciákat egymás ellen hangolja, és az egész vita csak arról szól, hogy Macron időt nyerjen az EP-választásokig." Hogy a fentieket ki mondta? Eláruljuk.

KÜLFÖLD

A sárgamellényeseknek egyetlen céljuk maradt: megbuktatni Macront

Bár a francia kormány bejelentette, hogy meghajol a nép akarata előtt, és januártól nem növelik tovább az üzemanyagokat sújtó adókat, az emberek szerint ez a gesztus már túl későn jött. A tüntetők nem elégszenek meg ennyivel, Emmanuel Macron bukását akarj

KÜLFÖLD

Sokkolhatta Macront az orra elé tolt legújabb felmérés

Az európai politika fiatal reménységeként tekintettek rá pár éve, 2018 végére azonban már a saját népe is Emmanuel Macron ellen fordult. Egyetlen francia elnök sem volt még ilyen népszerűtlen, mint ő.

KÜLFÖLD

A nap képe a forrongó Franciaországból érkezett!

A kép felirata: Macron - az egyetlen nyugdíjas, aki téged támogat, az a feleséged! A francia elnök tegnap Belgiumból üzent a sárga mellényeseknek.

KÜLFÖLD

Balhé az Élysée-palotában: a falat is verte Macron felesége

Folyamatos botrányai miatt egyre népszerűtlenebb a francia elnök. Emberek százezrei tüntetnek ellene, de már otthon sincs béke. Egy bennfentes szerint a francia first lady többször is alaposan kiosztotta az urát.

KÜLFÖLD

Az élre tört Matteo Salvini, Macron kezdhet rettegni

A Corriere della Sera című olasz napilapban megjelent felmérés szerint az olasz belügyminiszter pártja megduplázta támogatottságát a márciusi választások óta.

KÜLFÖLD

Vér folyt Franciaország utcáin, Macron bajban van

A közszféra dolgozói, nyugdíjasok és diákok együtt vonultak utcára Franciaországban mintegy száz városban hat szakszervezet felhívására, hogy így tiltakozzanak a kormány szerintük túl liberális és szociálisan nem eléggé érzékeny politikája ellen. A rendőr

KÜLFÖLD

Félmeztelen férfiakkal ölelkezik Macron! Kiakadtak a franciák - fotók

A francia elnök a Kis-Antillákhoz tartozó Szent Márton-szigetre látogatott a hétvégén, ahol olyan képek készültek róla és félmeztelen férfiakról, hogy azóta is ezeken ámul a világ.

KÜLFÖLD

Brigitte Bardot szégyelli magát Franciaország miatt

Emmanuel Macron francia elnök éppen azon munkálkodik, hogy a szája íze szerint formálja át az Európai Uniót. A 83 éves Brigitte Bardot azonban nem örül annak, ami a hazájában történik.

INSIDER

Kocsis Máté: Felvesszük a harcot a migrációt pártoló erőkkel

A bevándorláspárti és a bevándorlásellenes erők harca lesz a szeptember 6-án induló európai parlamenti választási kampány - jelentette ki Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorában.

KÜLFÖLD

Ezt jól megkapta! Így vélekednek a franciák a vezetőjükről

13 hónapja iktatták be hivatalába Emmanuel Macront, Franciaország 25. elnökét. Egy éve még mindenki arról beszélt, hogy ilyen széles körű támogatása még egyetlen francia elnöknek sem volt. Egy friss felmérés szerint a korábbi rajongás enyhén szólva is alá

KÜLFÖLD

Így alázta meg kollégáját Donald Trump!

Meglehetősen bizarr jelenet játszódott le Washingtonban Emmanuel Macron és Donald Trump közösen tartott sajtótájékoztatója előtt. Az amerikai elnök megalázó dolgot tett francia kollégájával.

KÜLFÖLD

Nagy bajban van Franciaország, kilépnek az EU-ból?

Egyre többen követelik Emmanuel Macrontól, hogy írjon ki referendumot, amelyen a franciák dönthetnek a további EU-tagságukról.

KÜLFÖLD

Mindenkit megdöbbentett Macron: Franciaország is kilép az EU-ból?

Hiába az unió reformjainak egyik élharcosa, Emmanuel Macron szerint a franciák szívesebben lennének az EU-n kívül, mint belül.