Szexuális kényszerítés miatt feljelentették Magyar Pétert

POLITIK

bernáth józsef

11 találat
ÉLETMÓDI

A Konyhakiállításon mutatkozott be a legújabb elektromos hajtású autó

Elektromos hajtású autózás és a Konyhakiállítás elsőre talán két egymástól távol álló dolognak tűnhet, de nem akkor, ha a Kenwood is szerepel a történetben.

SZTÁRDZSÚSZ

Íme, Bernáth József kedvenc húsvéti kalácsának receptje!

A tapasztalt sztárszakács örömmel osztotta meg rajongóival exkluzív kalácsreceptjét. Ezzel a fonott finomsággal te is megkoronázhatod az ünnepi asztalt!

SZTÁRDZSÚSZ

Szexi magyar celebpasik, akiknek minden nő örülne ajándékba!

Számos hazai híresség dobogtatja meg női szívek ezreit, így virág helyett mi most velük kedveskedünk női olvasóiknak. Íme, ők a legsármosabb sztárjaink.

SHOWBIZ

Visszatérne a képernyőre az RTL Klub kirúgott jóképű sztárja

A rendkívül sikeres A Konyhafőnök című műsorból kitett Bernáth József séf nem keseredett el, és már tervezi a következő műsorát.

SZTÁRDZSÚSZ

Pikáns ajánlatokat kap A Konyhafőnök sármos séfje

Bernáth József a műsornak köszönhetően hatalmas népszerűségre tett szert, és nem csak a főzőtudománya miatt. A séf azt mesélte, hogy elszánt nők bombázzák ajánlatokkal.

SZTÁRDZSÚSZ

Édesanyja fenyegetése miatt tanult meg főzni A Konyhafőnök szexi séfje

Bernáth József és Mautner Zsófi már évek óta jó barátok, és természetesen a főzés hozta őket össze. A szakácsnő elárulta, hogy A Konyhafőnök séfje a magánéletben is ugyanolyan makacs és szigorú, akárcsak a műsorban.

SZTÁRDZSÚSZ

Alig látja családját A Konyhafőnök sármos sztárséfje

Bernáth József öt éve él külföldön, így néha maga sem tudja, hol az igazi otthona. Családja és barátai azonban szerencsére jól viselik, ha sokáig nem találkoznak vele.

SHOWBIZ

Döbbenetes fotók A Konyhafőnök séfjéről

Bernáth Józsefet egy mindig szigorú, profizmust követelő, a viccet nem ismerő férfiként ismertük meg a képernyőn. Ám A Konyhafőnök népszerű séfje az életben azért sokkal vidámabb természettel rendelkezik. Csak ezt a műsorban nem villanthatja meg, ugyanis

SHOWBIZ

A Konyhafőnök séfjének receptjeiből lesz a tökéletes vasárnapi ebéd!

Legalább olyan csodás ételeket alkot Bernáth József séf, mint amilyen szigorú A Konyhafőnök versenyzőivel. A tévében látott gasztronómiai csodáit azonban nemcsak a profik, hanem bárki más is elkészítheti. Ebben nyújtunk most segítséget, és bemutatjuk Bern

SZTÁRDZSÚSZ

Máris megnyitotta éttermét a Konyhafőnök döntőse

A napokban teljesült A Konyhafőnök első szériájából megismert Wossala Rozina álma, és megnyitotta saját helyét.

HŰHA

7 dolog, amit nem tudtál A Konyhafőnök jóképű séfjéről

Tudod, hogy mit szeret a legjobban Bernáth József? Nem? Akkor érdemes elolvasnod cikkünket, mert most kiderül, miért rajong A Konyhafőnök keménykezű zsűritagja.