Szexi magyar celebpasik, akiknek minden nő örülne ajándékba!

Számos hazai híresség dobogtatja meg nõi szívek ezreit, így virág helyett mi most velük kedveskedünk nõi olvasóiknak. Íme, õk a legsármosabb sztárjaink.

Március nyolcadikán minden hölgy egy kicsit kivételesnek érezheti magát, hiszen nőnap alkalmából a férfiak egész nap az ő kedvükben járnak. Legyen szó akár egy csokor virágról, vagy egy doboz bonbonról, mindenki örül egy kis figyelmességnek.

Éppen ezért a %RIPOST% sem szeretne kimaradni a sorból, bár mi finomságok helyett valami egészen mással készültünk. Egy azonban biztos, ezeknek a celebpasiknak a látványa is megédesíti a napodat.

Hölgyek figyelem, íme, a legszexisebb hazai hírességek!

Solti Ádám

Az RTL Klub szépfiúját az X-faktor színpadán ismerhettük meg, ám az országos népszerűséget a Barátok Közt hozta meg számára. 2011 óta láthatjuk tehát a sorozatban Ádámot, aki női rajongói nagy bánatára már nem a szinglik táborát erősíti.

Gyönyörű menyasszonyával ugyanis már az esküvőt tervezik, ennek ellenére női szívek ezrei dobbannak meg, ha feltűnik a képernyőn.

ÉNB Kristóf

Az Éjjel-Nappal Budapest szívtiprója nem véletlenül a csajok kedvence, hiszen kigyúrt felsőteste és lehengerlő dumája rengeteg nőt levesz a lábáról. Sokáig ugyan hírbe hozták Kulcsár Edinával, ám a szépségkirálynő cáfolta az erről szóló pletykákat.

Így Törőcsik Dániel minden jel szerint egyedülálló, bár saját elmondása szerint nagyon válogatós a lányok terén. Egy próbát azért mindenképpen megér…

Király Viktor

Az énekes nemcsak az amerikai The Voice színpadát, hanem ezzel együtt nők ezreit is meghódította. A Megasztár negyedik szériájának győztese jelenleg minden erejével a karrierjére koncentrál, szerelmi élete is ráment a sok utazgatásra.

Éppen ezért a csajozás most nem az első számú dolog az életében, „nagy bánatára” azonban sokan mosolya, vagy szexi akcentusa miatt hamar beleszerelmesednek. Király Viktor tehát nem véletlenül az ország egyik kedvenc énekese.

Bernáth József

A Konyhafőnök egykori séfjét nem láthatjuk a továbbiakban az RTL Klub képernyőjén, de szerencsére azért nem kell hiányolnunk sokáig a népszerű szakácsot. Bernáth József ugyanis visszavágyik a képernyőre, sőt, saját étterem nyitásában is gondolkodik.

Leendő választottja pedig igazán szerencsésnek mondható, hiszen egy jóképű, mesterien főző pasit fog majd ki magának.

Szellő István

Az ország közkedvelt híradósára jó ideje rátalált a szerelem, hiszen Gubík Ágnes színésznő mellett igazán kiteljesedett. A korábban lelki válságban szenvedő István tehát - új kapcsolatának köszönhetően - teljesen kivirult, a kiegyensúlyozottságot pedig csak úgy sugározza magából.

A sokak szerint álompasinak tartott tévés szerencsére sármos mosolyát nem csak kedvesének tartogatja.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!