a konyhafőnök

29 találat
HŰHA

Óriási botrány: Csúnyán átverte Gáspár Beát az RTL Klub

Hónapokon át hitegették a csatornánál, végül csak csellel tudta meg, hogy kikerült a produkcióból és nem forgatnak vele. Sokat bukott az átverésen.

RIPOSTER

Kínos! Kiszivárgott adás előtt, ki a Konyhafőnök nyertese

Egy olvasónk lett figyelmes arra, hogy bár a Konyhafőnök idei nyertesét csak ma este láthatjuk a csatorna műsorában, a győztes fotó és a szakács neve máris megjelent különböző oldalakon...

FÜLES

A kilátástalanságból mentették ki az RTL Klub sztárját!

Egyik napról a másikra rúgták ki Rózsahegyi Tituszt állásából, ám A Konyhafőnök sztárját most egy gasztrosuli karolta fel. A séf büszkén mesélt új állásáról.

SZTÁRDZSÚSZ

Szexi magyar celebpasik, akiknek minden nő örülne ajándékba!

Számos hazai híresség dobogtatja meg női szívek ezreit, így virág helyett mi most velük kedveskedünk női olvasóiknak. Íme, ők a legsármosabb sztárjaink.

SHOWBIZ

Visszatérne a képernyőre az RTL Klub kirúgott jóképű sztárja

A rendkívül sikeres A Konyhafőnök című műsorból kitett Bernáth József séf nem keseredett el, és már tervezi a következő műsorát.

SZTÁRDZSÚSZ

Meglepő szerepben tér vissza a képernyőre az RTL Klub sztárja

Fördős Zé hatalmas lehetőséget kapott a csatornától, hiszen egy hamarosan induló valóságshow házigazdája lehet.

RIPOSTER

Nemet mond a külföldi állásokra A Konyhafőnök kirúgott szakácsa

Sokan hívják és írnak neki, amióta kirúgták a Rudasból. Külföldről is keresik, de Budapesten akar dolgozni Rózsahegyi Titusz.

RIPOSTER

Kirúgták A Konyhafőnök szakácsát, mert a családjával karácsonyozna

Rózsahegyi Titusz soha sem dolgozott szenteste és karácsonykor. A családjával ünnepel. Főnökei elégedettek voltak vele, mégis kirúgták.

SZTÁRDZSÚSZ

Fördős Zé nem tud nőt felszedni

Hírneve és sármja ellenére, Fördős Zé az a típusú férfi, aki inkább hagyja, hogy elcsábítsák, mintsem ő próbálkozna be egy nőnél. Nemrég szakított szerelmével a szakács, és az elmúlt időben több csinos lány társaságában is látták.

LELKIZŐ

Súlyos adósságai miatt gyötrődik Fördős Zé

Tetemes összeggel tartozik barátainak a Konyhafőnök sztárja, miután szülei családi vállalkozása teljesen befuccsolt a gazdasági válság miatt. Bár Zé azóta befutott gasztroblogger és sztárszakács lett, a múltból maradt anyagi terhek még mindig nyomják a vá

LOVE

Fiatal lányokkal találkozgat az RTL Klub szexi sztárja

Fördős Zé néhány hete szakított barátnőjével. A pletykák ellenére komoly kapcsolata nincs, de elismeri, több fiatal kolleginával is találkozgat.

LELKIZŐ

Hírneve miatt képtelen barátnőt találni az RTL Klub sármos sztárja

A Konyhafőnök zsűritagja, Fördős Zé nemrég esett túl élete legnagyobb szakításán, és szeretne újra rátalálni a boldogságra valaki oldalán. Ám ez nem olyan könnyű az ő esetében.

SZTÁRDZSÚSZ

Elolvadnak a nők az ország szingli szívtipróitól - Fotók

Õk azok a pasik, akik bárkit megkaphatnának, mégis magányosan hajtják álomra a fejüket, miután kapcsolataik zátonyra futottak. Ennek ellenére egyáltalán nem kell őket félteni, hiszen mióta facérak, valósággal körülrajongják őket a szebbnél-szebb nők!

SZTÁRDZSÚSZ

Pikáns ajánlatokat kap A Konyhafőnök sármos séfje

Bernáth József a műsornak köszönhetően hatalmas népszerűségre tett szert, és nem csak a főzőtudománya miatt. A séf azt mesélte, hogy elszánt nők bombázzák ajánlatokkal.

FÜLES

A munka miatt hagyta el szerelmét A Konyhafőnök sztárja

Fördős Zé végre elárulta, hogy hetekkel ezelőtt miért vetett véget tökéletesnek tűnő kapcsolatának Havasi Dórával.

SZTÁRDZSÚSZ

Édesanyja fenyegetése miatt tanult meg főzni A Konyhafőnök szexi séfje

Bernáth József és Mautner Zsófi már évek óta jó barátok, és természetesen a főzés hozta őket össze. A szakácsnő elárulta, hogy A Konyhafőnök séfje a magánéletben is ugyanolyan makacs és szigorú, akárcsak a műsorban.

SZTÁRDZSÚSZ

Hobbiszakács családanya nyerte A Konyhafőnököt

Orbán Ágnes háromfogásos őszi menüjével levette a lábáról a döntőben az RTL Klub főzőműsorának szigorú sztárzsűrijét, és ezzel ő lett az első női versenyző, aki bebizonyította, hogy egy háziasszony is lefőzheti a profikat. A döntő után beszélgettünk a har

FÜLES

Szakított szerelmével A Konyhafőnök szexi zsűritagja

Váratlanul véget vetett évek óta tartó boldog párkapcsolatának Fördős Zé, de a munkában továbbra is a társa marad egykori párja.

HŰHA

Szomorú, hogy ez a bombázó nem kellett az RTL-nek - Fotók

A Konyhafőnök legutóbbi adásából sajnos nem ment tovább Szolláth Nikolett, pedig szívesen elnézegettük volna még.

SHOWBIZ

Döbbenetes fotók A Konyhafőnök séfjéről

Bernáth Józsefet egy mindig szigorú, profizmust követelő, a viccet nem ismerő férfiként ismertük meg a képernyőn. Ám A Konyhafőnök népszerű séfje az életben azért sokkal vidámabb természettel rendelkezik. Csak ezt a műsorban nem villanthatja meg, ugyanis

SHOWBIZ

A Konyhafőnök séfjének receptjeiből lesz a tökéletes vasárnapi ebéd!

Legalább olyan csodás ételeket alkot Bernáth József séf, mint amilyen szigorú A Konyhafőnök versenyzőivel. A tévében látott gasztronómiai csodáit azonban nemcsak a profik, hanem bárki más is elkészítheti. Ebben nyújtunk most segítséget, és bemutatjuk Bern

SZTÁRDZSÚSZ

Belehalhat a versenybe a Konyhafőnök sztárja

A versenyző a műsor felvétele alatt lett rosszul. Életveszélyes állapotban szállították kórházba, most mégis visszatért a képernyőre.

SZTÁRDZSÚSZ

Gyerekeket ríkatott meg az RTL Klub sztárja

Fördős Zé kegyetlenül őszinte, sajnálatból pedig nem dicsér meg senkit sem. Igaz ez a gyerekekre is, akik sokszor sírva fakadtak durva szavaitól.

RIPOSTER

Megint eltűnt egy fiú, 3 millióért keresik!

Önszántából távozott otthonából a 17 éves fiú, csak a kisbaltát vitte magával. Az iskola és a diákok összezártak, a magánnyomozó úgy hiszi: többet tudnak, mint amennyit elárultak.

SHOWBIZ

Napi agyzsibbasztó: a Konyhafőnök sztárjától eldobod az agyad - videó

A Konyhafőnök zsűritagja olyan poénáradatot eresztett ránk, ami a főztjével ellentétben, tutira megfekszi a hasad.

SZTÁRDZSÚSZ

Máris megnyitotta éttermét a Konyhafőnök döntőse

A napokban teljesült A Konyhafőnök első szériájából megismert Wossala Rozina álma, és megnyitotta saját helyét.

SZTÁRDZSÚSZ

Véget ér a Konyhafőnök - Domi és Mózes a fináléban

A Ripost olvasóinak kedvence, Titusz nem, ám Domi és Mózes bejutott az ország főzőshowjának döntőjébe. A kőkemény küzdelemben a finálé előtti utolsó versenynapon Titusszal együtt Eszter is búcsúzott!

FÜLES

Hova tűnt a Konyhafőnök tavalyi győztese?

A Ripost megkérdezte, hová jutott Kálmán, a főzőműsor tavalyi győztese, aki a tízmilliós nyereményről és a munkalehetőségekről is mesélt lapunknak.