Alig látja családját A Konyhafőnök sármos sztárséfje

Bernáth József öt éve él külföldön, így néha maga sem tudja, hol az igazi otthona. Családja és barátai azonban szerencsére jól viselik, ha sokáig nem találkoznak vele.

Átlagos, kunhegyesi családba született Bernáth József, és valószínűleg nem is sejtette, hogy évekkel később ismert sztárséfként fogja kortyolni a teát II. Erzsébettel. Õ ugyanis sosem készült gasztronómiai pályára, pedagógus szeretett volna lenni, amíg rá nem jött, mekkora felelősséggel jár a tanári hivatás.

Közben kiderült, hogy édesanyámnak köszönhetően tisztában vagyok az alapvető konyhai technikákkal és ízkombinációkkal

- emlékezett vissza a Story magazinnak A Konyhafőnök sztárja, akinek sorsa akkor pecsételődött meg végleg, amikor Lyonban megkóstolta egy híres francia séf ételkülönlegességeit.

Sikeres séfként viszont szinte örökös utazás az élete, hiszen öt éve ingázik Magyarország, Franciaország és Anglia között. Nem is csoda, ha néha fogalma sincs, hol van az igazi otthona.

"Egy évvel ezelőtt rögtök rávágtam volna, hogy Angliában. Most viszont, hogy ennyi izgalmas dolog történik velem itthon, az időm túlnyomó részét Magyarországon töltöm, és nagyon élvezem. Ráadásul, ha ellátogatok Lyonba, ott is az az érzésem, hogy hazajöttem

- mesélte lelkesen József a lapnak.

De vajon hogy tolerálja a családja, hogy ilyen sokat van távol?

Nos, a jóképű séf szerint rokonai és barátai is elfogadták, hogy szinte folyton úton van, és rendkívül büszkék külföldi sikereire. Van is mire, hiszen az RTL Klub sztárja olyan világsztárokat vett már le a lábukról főztjével, mint Sting, II. Erzsébet királynő vagy épp Robbie Williams, akinek egy egész hétvégén át tartó bulit szervezett.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!