SZTÁRDZSÚSZ

Nagy a bol­dog­ság: for­du­lat a TV2 sztár­já­nak örök­be­fo­ga­dási ügyé­ben

Hosszú éve­ken át ke­reste a bol­dog­sá­got Vámos Erika, aki most végre az élet min­den te­rü­le­tén révbe érhet. Az au­gusz­tusi es­küvő után újra harcba száll, hogy örök­be­fo­gad­has­son egy kis­lányt.
  • Szerző: bdf

Úgy tűnik, végre beteljesülhet Vámos Erika régóta dédelgetett álma.A megtudta, hogy a Több, mint TestŐr házigazdáját augusztusban oltár elé kíséri a szerelme, Máté, hogy végre hivatalosan is összekössék az életüket.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Dupla az öröm, hiszen a frigy az örökbefogadási folyamatot is megsürgetheti. A műsorvezető tíz éve vár arra, hogy anya lehessen.

A tervek szerint még a nyár végén, augusztusban megesküszünk.

"Nem lesz nagy lakodalmunk, ezért nem kell sokat szervezkedni sem. Meghitt esküvőre vágyunk, amire körülbelül egy hónapnyi készülődés bőven elég. Menyasszonyi ruhám sem lesz. Ez a különleges pillanat csak rólam és Mátéról szól: ketten, egymás kezét fogva besétálunk a házasságkötő terembe, ahol kimondjuk a boldogító igeneket. Mindezt titokban, mert a vőlegényem nem szeretné a nagy nyilvánosság előtt megélni élete egyik legboldogabb pillanatát" - mondta el a -nak Vámos, aki 2009-ben adta be először az örökbefogadási kérelmét. Már számos jogi procedúrán is túl van, de mivel egészen mostanáig egyedülálló volt, a várólistán sem került előkelő helyre.

De most minden megváltozhat! Erről a részleteket elolvashatod a napilap csütörtöki számában.