BOZÓT

Tüsszög az egész la­kó­te­lep. A Ri­post har­cot hir­det a par­lagfű ellen!

Na­gyon örü­lünk, hogy a Ri­post fog­lal­ko­zik ezzel az üggyel, mert a hi­va­ta­lok do­bál­nak ben­nün­ket ide-oda, sen­kire nem tar­to­zik - írta la­punk­nak a bu­da­örsi Da­ró­czi Lajos. Úgy tűnik, ér­zé­keny húrt pen­dí­tet­tünk meg, mert tu­cat­já­val ér­kez­nek a le­ve­lek és a te­le­fon­hí­vá­sok par­lagfű-ügy­ben!
  • Szerző: Ripost

Vereczki Zsuzsa óbudai olvasónk újabb fertőzött területről számolt be, miután megírtuk: az általa korábban jelzett területen, az óbudai vasúti töltés mellett megkezdték a parlagfű irtását a érdeklődését követően. Ezúttal a kerület északi részén élők érdekében emelt szót, ahogy fogalmaz: tüsszög az egész lakótelep, de ez nem érdekel senkit – a -on kívül!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„A Kaszásdűlő–Aquincum közötti út tele van, két lakótelepen is fulladoznak! Nem messze ettől, a Zaránd utcában is van egy elhagyatott telek, ott sincs lenyírva az allergiát okozó gyomnövény. Bízom benne, hogy ha ez is megjelenik a -ban, a tulajdonosok haladéktalanul intézkednek!”  – írta.

Természetesen kinyomozzuk, kié a terület és a kerületet is kérdőre vonjuk, miért nem tesz meg mindent a parlagfűmentesítésről szóló jogszabály betartatása érdekében. A nem hagyja, hogy kétmillió allergiás érdekeit semmibe vegyék! Továbbra is járjuk a fővárost és az országot, igyekszünk minden bejelentésnek utánajárni, Olvasóinkkal együtt szeretnénk parlagfűmentessé tenni Magyarországot. Segítsen nekünk!

Szóljon, ha parlagfüvet lát! Várjuk olvasóink jelzését a parlagfűvel fertőzött területekről. Felháborítja valami, és senki nem tesz semmit? A segít! Email cím: ripostinfo@ripostmedia.hu Postacím: 1033 Budapest, Kórház u. 6-12. Fogjunk össze, mentesítsük a parlagfűtől Magyarországot!