KÜLFÖLD

Te­herbe esett a nő, akit mig­ráns erő­sza­kolt meg

Újabb fi­a­tal nő állt a nyil­vá­nos­ság elé, aki el­me­sélte tör­té­ne­tét. A sze­xu­á­lis erő­szak után kór­házba ke­rült, ahol ki­de­rült, hogy ter­hes...
  • Szerző: WM

A német sajtó még félévvel a szilveszteri események után is nagy terjedelemben foglalkozik az akkor történtekkel. Mint ismeretes: újév éjszakáján migránsokból és már régóta Németországban élő külföldiekből álló csapatok molesztáltak tömegesen nőket az utcán. 

A német sajtó először nem is szeretett volna a történtekről beszámolni, de látva az eset súlyosságát, kiterítették a lapokat. Azóta kiderült, hogy jóval több mint 100 áldozata volt a zaklatásoknak és arra is fény derült, hogy több százan lehettek az elkövetők. Most egy újabb fiatal áldozat történetéről ír a bild.de.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A német lap fel is teszi a kérdést: vajon hány áldozata lehet még a kölni eseményeknek? Jogos a felvetés, hiszen csak azokat tudják összeszámolni, akik a rendőrségen jelentkeztek vagy feljelentést tettek.

Az újabb áldozat sem mert elmenni a rendőrségre, mert szégyellte azt, ami vele történt.

A parlamenti vizsgálóbizottság elnökasszonya, Frauke Mahr is beszélt a fiatal lányról:

Elszakították a barátnőjétől, majd egyik férfitól a másikig lökdösték... Végül a földre került, ahol nem messze tőle egy hasonlóképpen járt lány feküdt. Megpróbálta őt megnyugtatni: "Csukd be a szemed!"

Végül a lány fejét elfordították, kénytelen volt az elkövetőre nézni. A másik lány a szexuális erőszak után rendőrt hívott, de ő sírva elrohant.Pár nappal később a kórházban derült ki, hogy terhes lett. A német közvélemény attól fél, hogy rengeteg ehhez hasonló eset történhetett, csak sokan nem mernek beszámolni a saját történetükről...

Eközben a címlapon