HARCÉL

Szij­jártó: Weber sú­lyo­san meg­sér­tette a ma­gyar vá­lasz­tó­kat

A mos­tani az első olyan eu­ró­pai par­la­menti vá­lasz­tás, ahol va­lódi kér­dé­sek­ről dönt­he­tünk - fo­gal­ma­zott Szij­jártó Péter kül­gaz­da­sági és kül­ügy­mi­nisz­ter hét­főn. A po­li­ti­kus sze­rint az Eu­ró­pai Bi­zott­ság az el­múlt öt évben bur­kolt lé­pé­se­ket tett annak ér­de­ké­ben, hogy az eu­ró­pai né­pes­ség össze­té­te­lét meg­vál­toz­tas­sák.

Szijjártó Péter szerint a Bizottság azért munkálkodik a népességcserén, mert úgy gondolják, hogy az unió akkor lesz erős, ha a tagországokat meggyengítik, ha azok elveszítik nemzeti öntudatukat.

A külgazdasági és külügyminiszter úgy látja,

EZT OLVASTAD MÁR?

az Európai Bizottság célja, hogy a tagországokat legyengítve minél több hatalmat vigyen Brüsszelbe.

A tárcavezető szerint az elmúlt öt év európai vezetése minden idők leggyengébb teljesítményét nyújtotta, miközben mindent megtettek annak érdekében, hogy a fontos kérdéseket még a választás előtt lezárják.

Az elmúlt egy évben az ENSZ-ben a migrációról folyamatosan azt mondták, hogy az emberiséggel nem történt eddig jobb dolog, mint a migráció és nem is fog.

   Senki nem szólt arról, hogy ennek micsoda biztonsági kockázata volt. Hogyan fordulhatott elő, hogy

2015 óta harminchárom jelentős terrortámadás történt az elmúlt években, hogy ebben több mint kétszázan meghaltak.

Senki nem beszélt arról, hogyan fordulhat elő az, hogy egy európai politikus azt mondja, hogy a nagyvárosi létnek a részét képezi a terrorizmus. Köszönjük szépen, mi ebből nem kérünk!

Eközben a címlapon

Szijjártó Péter arról is beszélt, hogyha az Európa Parlamentben a letelepedési kvótát újra előveszik, az egy olyan reális veszély, ami  a mindennapjainkban fog jelentkezni. Véleménye szerint ezt úgy lehet elkerülni, ha azok kerülnek az EP-be, akik úgy gondolkodnak, mint mi, magyarok. Kiemelte:

Most van az utolsó esély arra, hogy megakadályozzuk az európai népesség összetételének megváltoztatását.

A PestiSrácok.hu kérdésére Szijjártó Péter elmondta, hogy dacára a vitáknak, a Fidesz támogatta Manfred Weber csúcsjelöltségét. Ő viszont súlyosan megsértette a magyar választópolgárokat azzal, hogy nem kívánja a szavazataikat figyelembe venni.

Ez mélyen antidemokratikus, Magyarországot és a magyar embereket mélyen sértő megnyilvánulás. Mi pedig nem támogatunk olyan jelöltet, aki megsérti a magyar embereket. A magyar választópolgárok szavazata ugyanannyit ér az EP-választáson, mint bármely más európai tagország választópolgáráé. Úgyhogy több tiszteletet kérünk a magyar embereknek!  

A videó felvételt a PestiSrácok.hu készítette.