FÜLES

Som Lajos döb­be­ne­tes tit­kot ko­tyo­gott ki Karda Be­á­ról

A Pi­ra­mis egy­kori basszus­gi­tá­rosa iz­gal­mas rész­le­te­ket fe­cse­gett ki ex­fe­le­sége ma­gán­éle­té­ről. Az éne­kesnő már 8 éve van együtt pár­já­val, La­ci­val, és úgy tűnik, végre hi­va­ta­lossá te­szik sze­rel­mü­ket.

Betegségével kapcsolatban kerestük telefonon Som Lajost, aki a karácsonyt a családjával ünnepelte, egyébként pedig egy gondozóházban tölti mindennapjait. A zenész több súlyos betegséggel küzd, mind közül a legfájdalmasabb és legaggasztóbb a sokízületi gyulladás. Minden kínja ellenére szellemileg friss, szívesen mesél magáról. Most viszont nem is a magáról szóló történetei voltak a legizgalmasabbak. Ugyanis kikotyogott egy érdekes részletet egykori felesége, Karda Bea magánéletéről is.

(Fotó: Facebook)
(Fotó: Facebook)

"Az ünnepek alkalmával lehetőségünk nyílt az exnejemmel bensőséges beszélgetésekre. Mivel komoly konfliktus van közte és a lányunk között, próbáltam helyreállítani a családi békét, nem sok sikerrel. Ellenben szóba került egy igencsak fontos téma.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Meg akarják erősíteni a kapcsolatukat a párjával, akivel nyolc éve együtt vannak

- árulta el a -nak a Piramis együttes egykori zenésze, aki boldog, hogy az énekesnő végre szorosabbra fűzi a szálakat szerelmével. Karda Bea és Laci egyébként eddigi kapcsolatuk során már négyszer szakítottak, ám most a legnagyobb harmóniában élnek.

Én leszek az exfeleségem tanúja. Nagyon örülök, hogy ennyi idő után végre sort kerítenek az esküvőre

- mondta lelkesen Som Lajos.

(Fotó: DFP)
(Fotó: DFP)