SZTÁRDZSÚSZ

Drá­mai rész­le­tek Sas Jó­zsef tra­gi­kus uta­zá­sá­ról

Még alig ért haza szom­bat éjjel Thai­föld­ről Sas Jó­zsef fe­le­sége, va­sár­nap reg­gel máris azon­nal férje kór­házi ágyá­hoz si­e­tett.
  • Szerző: Angie

Thaiföldre utazott Sas József, ám szokásos téli vakációja közben rosszul lett, kórházba kellett szállítani.

Fotó: Markovics Gábor

Mint a Bors korábban megtudta, a művész semmit nem bízott a véletlenre, egy igen magas össze­gű és sokféle dologra kiterjedő betegség- és baleset-biztosítást választott. Ennek köszönheti, hogy csütörtök éjszaka egy betegszállító repülőgéppel hozták haza.

EZT OLVASTAD MÁR?

A hírek szerint az ázsiai kórházban a kezelésének összege 65 ezer dollárba, vagyis majdnem 18 millió forintba került, ter­mészetesen ezt a biztosítója rendezte. Sas felesége, Zsuzsanna is hazautazott volna a férjével, de sajnos neki nem jutott hely a gépen.

A megtudta, közben Zsuzsanna sikeresen hazaért Magyarországra, és vasárnap reggel az első útja a kórházba, férje betegágya mellé vezetett. Az intézmény egyik alkalmazottja lapunknak elárulta, Zsuzsanna érezte, hogy rosszul alakul majd ez az utazás.

"Vasárnap reggel óta a férje mellett van. Az ágya mellett ül és mindenben segíti”

– kezdte az alkalmazott, aki többször is szóba elegyedett a barátságos hölggyel.

Eközben a címlapon

"Nagyon erős és kedves hölgy, de látszik rajta, hogy nem először történik vele ilyen ijesztő dolog. Azt mondta, szíve szerint nem is utazott volna Thaiföldre, mert a férje már korábban is gyengélkedett. Állítólag a művész úr akart utazni, ő erősködött”

– mondta a kórházi alkalmazott. Ezt a család egyik barátja is megerősítette lapunknak, de az is kiderült, hogy egyedül a feleségének köszönhető, hogy a külföldi kórházi kezelést „olcsón” megúszták.

Ha további részleteket szeretnél megtudni a művész állapotáról, a hétfői számában elolvashatod!