HŰHA

Rúzsa Magdi ko­moly fáj­dal­mak­kal ke­rült kór­házba

Az éne­kesnő fér­jé­vel uta­zott el pi­henni, de nem is sej­tette, hogy egy kór­házi ágyon kell majd szá­mot vet­nie az éle­té­vel...
  • Szerző: RIPOST

Rúzsa Magdi és férje Peruba utaztak, hatalmas hegyek között túráztak. Egy őrült régész volt a vezetőjük, aki elképesztő magasságokba vezette fel őket. A gyönyörű környezetben nem is sejtette, hogy hatalmas fájdalmakat fog majd átélni. Az énekesnőnek letört egy darab a fogából, ami miatt kórházba került - írja a Story magazin.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

"Előfordult, hogy 4000-4500 méter magasan túráztunk, ahol már elég nagy a légnyomáskülönbség a sík területekhez képest. Azt tudtam, hogy az ember ilyen körülmények között sérülékenyebb, azt azonban nem gondoltam volna, hogy a napi torna közben törik el az egyik fogam, és egy szilánk belepattan az ínyembe. A sérült íny rövidesen nagyon csúnyán begyulladt, és akkorára dagadt, hogy nem tudtam összezárni a számat. Iszonyúan fájni kezdett. Nagyon megijedtem, hiszen még angolul sem nagyon beszélnek ezen a vidéken. Elmagyarázni is nehéz volt, mitől szenvedek. Ráadásul arrafelé nehéz megtalálni a jó fogorvost. Borzasztó fájdalmat éreztem napokig, majd hirtelen belázasodtam, majdnem elájultam a fájdalomtól és rázkódott a testem. "

Magdi nagyon megijedt. A helyiek bevitték a kórházba, ahol elmondása szerint lepergett előtte az élete. 

Lázasan, fájdalmak között sok mindent átértékel az ember. Talán közhelyesnek hangzik, de csak arra tudtam gondolni, hogy nem számít semmi más, csak a szeretteim. 

Végül sikerült megfelelő szakembert találni, aki kiműtötte Magdi fogínyéből a szilánkot.