LELKIZŐ

Rubint Réka meglepő vallomása: ő viheti tovább az Update-birodalmat

Rubint Réka eddig azt hitte, lányuk, Lara lép majd a nyomdokaikba.
  • Szerző: Ripost

Még kérdéses, hogy a Schobert Norbi és Rubint Réka által felépített Update-birodalmat melyik gyermekük viszi majd tovább.

Réka évtizedek óta áll a színpadon, hogy megmozgassa az embereket, akik joggal gondolnák, hogy lánya, Lara veszi majd át idővel a fitneszlady helyét, de egyelőre úgy néz ki, másképp alakulnak a dolgok. A középső gyermek, Norbika az, akit leginkább érdekel a fitnesz világa.

"Az az igazság, hogy ez nekem is hatalmas meglepetés – vallotta be a Blikknek Réka. – Lányos anyaként mindig azt hittem, hogy majd Lara lesz az, aki a nyomdokaimba lép. Az élet viszont úgy hozta, hogy Norbika vált érdeklődővé a munkám iránt".

Persze, ahogy az életmód-tanácsadó meséli, büszkeséggel tölti el, hogy Lara is a mozgás szerelmese, és rendszeresen sportol, ám őt a lovaglás vonzza.

"Én a gyerekeimet mindig abban támogatom, hogy valósítsák meg önmagukat. Hivatását tekintve egyelőre úgy néz ki, Lara teljesen más utat választ, mint én, ő ugyanis nem szeret szerepelni, amit mi Norbival tiszteletben tartunk. Õ is ott van velem az aerobikórákon az első sorban, mert imád mozogni, de amíg Norbika legutóbb például a színpadra is feljött mellém, addig Lara megkéri a fotósunkat, hogy ne készítsen róla képet" – mesélte nevetve Rubint Réka.

Az ifjabbik Norbi körülbelül másfél hónapja minden hét végén elkíséri anyukáját a fellépéseire. A hosszú vidéki utak eleinte arra voltak jók, hogy átismételjék együtt a törileckét, de ma már a középső Schobert gyermek főként a munka iránt érdeklődik: korábban már kiderült, a családi biznisz üzleti része is foglalkoztatja, a konyha világa is érdekli, és egy ideje az edzésekben is örömét leli.

"Óriási örömmel tölt el, hogy Norbikát ennyire érdekli az, amit csinálok, és most már részt is vesz benne. A legutóbbi órán megkérdezte, hogy feljöhet-e mellém a színpadra, mindezt magától. Nagyon boldog voltam" – újságolta Réka, és hangsúlyozta, abban támogatja a gyermekeit, ami boldoggá teszi őket.

És ezeket olvastad már?