LOVE

Túl az ötvenen vállalna gyereket R. Kárpáti Péter!

A színészre a válása után is rátalált a boldogság, új szerelmével pedig akár a gyermekvállalást is el tudják képzelni, így Péter harmadszorra is apa lenne.
  • Szerző: Ripost

Szívesen vállalna újra gyereket R. Kárpáti Péter! A színészre a válása után, egy évvel ezelőtt talált rá a boldogság, egy nála tizennyolc évvel fiatalabb hölgy személyében.

Joshi Bharat által készített interjújából kiderült, kedvesével nem zárkóznak el a gyermekvállalástól és az esküvőtől sem.

"A gyermekeim, Rebeka és Andris nemrég mondták nekem, hogy nagyon örülnének, ha még egy gyermeket vállalnék. Én sem zárkózom el a gondolattól, de úgy érzem, ez még nem a mostani beszélgetésünk témája, hanem a jövő zenéje" - mondta el a FEM3 Caféban a színész.

Pétert az sem zavarná, ha kedvese a lányával, Rebekával egy időben lenne várandós, így ő egyszerre válhatna nagypapává és apává is. 

Elmondta, mára le tudta zárni a múltat és az előző házasságát. Úgy érzi, volt feleségével mindent megtettek azért, hogy megmentsék a kapcsolatukat, ám hiába próbálkoztak.

Végül az utolsó utáni pillanatban jöttek rá arra, hogy külön kell folytatniuk az életüket. Ez a felismerés a színész számára újjászületés volt, azóta pedig boldogabb és elégedettebb, mint valaha.