BIZARR

Nem hiszed el, kihez ment feleségül ez a nő - hajmeresztő sztori

Olyan esküvőt és fogadalmat tett ez a nő, ami szinte felfoghatatlan.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Hallottunk már furcsa házasságokról, de amit a 49 éves Pascale Sellick választott, az tényleg abszolút bizarr. A nő úgy döntött, hogy nem máshoz megy feleségül, mint a saját paplanjához. Igen, jól olvastad: házassági fogadalmat tett a paplanjának!

Nem elég, hogy a házasságkötés mellett döntött, de gondosan meg is tervezte azt. Ünnepélyes ceremóniát kerekített az eljegyzésből, és bár az esküvő még kicsit várat magára, de minden meglesz szerint, ami ilyenkor szokás: zene, tánc, szórakozás és boldogság. Ünnepi viselete a hagyományos, fehér ruhával ellentétben stílusosan éjjeli hálóruha, köpeny és papucs lesz majd február elején amikor elérkezik a nagy nap.

Az érvezi egyszerre viccesek és elgondolkodtatóak... LAPOZZ!


Mint mondja, ez a legmegbízhatóbb és leginkább bensőséges kapcsolat az életében. "A paplanommal való kapcsolatom a legmegnyugtatóbb, legmeghittebb viszony, mindig itt van nekem és mindig átölel, amikor szükségem van rá" - nyilatkozta a nő.

A meghívott vendégeknek szintén a különleges alkalomhoz viseletben kell majd megjelenniük. A kérésnek megfelelően köntöst, pizsamát és papucsot fognak majd viselni az eseményen.

címkék:
És ezeket olvastad már?