BIZARR

Szerző B.

Létrehozva: 2024.10.22. 08:00
Módosítva: 2024.10.22. 09:38

„Profi szellemvadász vagyok – ha a te házadban is szokott ilyen történni, nálad is kísértet van”

Van egy furcsa és gyakran figyelmen kívül hagyott jel. Ha a te házadban is előfordult már az ilyen, szellem járt ott.

Yvette Fielding szellemvadász a nagy népszerűségű Most Haunted sikershow elindítása óta megtanult egy-két dolgot a kísértetek felfedezéséről. A különös zajoktól kezdve a házban mozgó tárgyakig számos jel utal arra, ha valakinek az otthonában kísértet van.

szellem
Van egy furcsa és gyakran figyelmen kívül hagyott jel arra, hogy szellem jár a házadban (Képünk illusztráció) Fotó: Pexels

A nyilvánvaló jeleken túl azonban Yvette felfedte a Mirrornak, hogy mi az egyik legfurcsább és gyakran figyelmen kívül hagyott jele annak, ha szellem van a házban. Ez pedig az, hogy véletlenszerű víztócsákat találsz a padlón, logikus magyarázat nélkül.

Ha besétálsz egy szobába, és ott találod a vizet a padló közepén, de ez nem szivárgás a mennyezetről, nem kiömlés és nincs egyértelmű oka, akkor szellem van a házadban. A víz csak megjelenik, és ez a legvéletlenebb helyeken is megtörténhet.

Tehát ha ez megtörténik, még ne rohanj azonnal vízvezeték-szerelőt hívni – mert ez a kísértet jele lehet. A paranormális jelenségek szakértője szerint a többi jel, amely azt mutatja, hogy nem vagy egyedül: ismeretlen léptek hangja, az elektromos készülékek be- és kikapcsolása, a nem fogadott telefonhívások, a kopogó és a véletlenszerű hangok.

Megszabadulni a szellemektől

A szellemektől azonban könnyebb megszabadulni, mint gondolnánk. Yvette azt tanácsolja, hogy a legjobb módszer az, ha egyszerűen megkérjük őket, hogy távozzanak. Állítja, tízből kilenc alkalommal, ha tiszteletet tanúsítunk, elmennek.

A legjobb az, ha hangosan beszélünk. Mondjunk valami ilyesmit: „Kérlek, ne ijesztgess engem vagy a családomat. Megijesztesz minket, és ez nem tetszik. Ha folytatódik, segítséget kell kérnem, hogy távozz. Kérjük, tartsd tiszteletben a családunkat”

 – tanácsolja a szellemvadász.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek