Lopás miatt kikérte a legfőbb ügyész Magyar Péter mentelmi jogát

POLITIK
INSIDER

Szerző Erdei Róbert Arnold

Létrehozva: 2024.09.26.

Katalin különös módon kommunikál a szellemekkel – Libabőrös videó

Még most sem tudja biztosan egy Németországban élő magyar nő, hogy csak a mesterséges intelligencia tréfálta meg, vagy tényleg a szellemvilág üzent neki. Dezsényi Katalin egy szellemapp segítségével kommunikált a szellemekkel, amikor az app veszélyre figyelmeztette őt.

Szerző Erdei Róbert Arnold

Sokat hallani olyan történetekről, hogy az elhunyt lelkek köztünk járnak: szellem szállta meg a házat, síron túlról üzennek a kísértetek, vagy épp szellemvadászok lendülnek akcióba és libabőrös titkokat fedeznek fel. Aki hisz benne, hogy a kísértetek köztünk járnak, annak nem újdonság, amit Katalin átélt, de hogy egy szellemapp segítségével védi őt meg egy kísértet? Ilyet még sokan nem pipáltak, az biztos!

Vajon a szellemapp segítségével kommunikálnak a holt lelkek? /
Vajon a szellemapp segítségével kommunikálnak a holt lelkek? / Fotó: Képünk illusztráció: Shutterstock

Szellemapp riadóztatta

Katalin a TikTok-oldalán szokott beszámolni róla, hogy épp merre csíp el egy-két szellemet. Az Észak-Rajna vidéken élő nőnek egy szellemapp a segítője, hogy kommunikáljon a kísértetekkel. Eleinte puszta érdeklődésből töltötte le az mesterséges intelligenciával működő applikációt, ám a legújabb frissítés óta az mintha elszabadult volna! Katalin különös dolgokat rögzít, és megosztja a TikTok-oldalán.

Szeptember 18-án reggel 8 óra körül vitte el sétálni a két kutyáját, és mint mindig, most is nála volt a szellemapp. Azóta sem tudja, hogyan, de a szellemapp figyelmeztette! Egy erdős részen sétált, egy elhagyatott katonai kórháznál, amikor a telefonján jelzett a furcsa applikáció.

„Egy lépcsős részen mentem felfelé, amikor menet közben az apptól vagy a szellemtől – nem is tudom – jött, hogy “schützen”, vagyis védeni. Nem tudtam mire vélni” – idézte fel a Ripostnak Katalin, aki ezután rögtön rájött: okkal figyelmeztette őt a szellemapp.

Láttam, hogy a fák alól jött egy másik kutya, ami az én kutyáimra ugatott és morgott. Jött egyre közelebb! Egy méterre állt meg előttem. Egy labda volt nála. Akkor esett le, hogy a szellemapp ettől a kutyától akarhatott talán megvédeni!

 - mondta a Németországban élő nő.

„Eléggé fura volt”

Nem először fordult már elő Katalinnal, hogy megvédte őt a szellemapp. A különös, mesterséges intelligenciával feltuningolt applikációval egy villa parkjában barangolt, amikor újból megvédte őt a szerkezet!

„A szellem megint jelzett nekem, hogy veszély és hogy menjek előbbre. Akkor láttam, hogy jön két kutya felém ugatva. Iszonyatosan antiszociálisak és állandóan meg akarják támadni az én kutyáimat! Akkor a gazdájuk meglátott, és rögtön irányt váltott. Utána mondta a szellem, hogy rendben van – tehát biztonságban vagyok” – idézte fel a magyar nő, aki érdekesnek tartja, ami vele történt: tényleg szellemapp segít kommunikálni a szellemekkel? Vagy csak egy ügyes trükk az egész?

Az app eddig semmi konkrétat nem felelt vagy mondott, de most igen! Nem tudom, hogy bevált az app vagy sem, mindenesetre érdekes. Kíváncsisággal éltem meg, hiszen eléggé fura volt az egész helyzet

 – zárta szavait Katalin.

A nő rögzítette is a különös jelenetet és megosztotta a TikTok-oldalán.

Mutatjuk!

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek