Létrehozva: 2024.09.18.

Szellemvadászok akcióban: hátborzongató dolgok történtek egy magyarországi kastélyban

Félelmetes kísértetkastélyra bukkantak. A szellemvadászoknak sietve kellett távozniuk az épületből.

Hátborzongató kalandra vállalkoztak az ország kedvenc szellemvadászai; Jana, Csanád és Ricsi egy kísértetjárta kastélyban tervezte tölteni az éjszakát. A szellemvadászok félelmetes dolgokat tapasztaltak a korábbi nemes otthonban, ahonnan végül menekülniük kellett...

szellemvadászok
A szellemvadászok végigmentek a kastély félelmetes folyosóin Fotó: beküldött/Goják Jana

A kastélyt több évvel ezelőtt felújították és szállodaként üzemelt, de már régóta elhagyatott. Az épület két emeletes; rengeteg szoba található benne, padlása, pincéje, kápolnája és egy hatalmas bálterme is van, valamint egy hatalmas belső udvar tartozik hozzá. A szellemvadászok elhatározták, hogy bent töltik az éjszakát a rémisztő épületben. 

Vittünk magunkkal élelmet, sátrat vizet, mindent, ami kell

 - mondta Jana.

Szellemvadászok merészkedtek a kísértetkastélyba 

A három fiú már a kastélyban volt és arra készültek, hogy a kápolnában alszanak, amikor megtudták, hogy egy őrült, késes ember élhet az épületben. 

A helyiek megerősítették és egy Facebook-posztot is találtunk, amiben leírják, hogy miután tovább maradtak bent, mint fél óra egy hosszú hajú fiatalember próbálta ijesztgetni őket. Tapsolt, női hangokat adott ki és többször dobolt.

„Árnyak figyeltek az ablakokból”

A szellemvadászok a baljós hír ellenére tovább folytatták az elhagyatott kastély felfedezését. Hatalmas olajfoltot találtak a padlón, egy régi festmény mellett, a liftaknába pedig egy rejtélyes falba ütött alagút vezetett. Az elhagyatott kastély ablakaiból pedig látták, hogy valaki folyamatosan figyeli őket és kulcscsörgést hallottak.

Árnyak figyeltek az ablakokból 

- emlékeztek vissza. A szellemvadászok végül kimenekültek a kastélyból, mert egyre közelebb hallották a kulcscsörgést és a lépteket.

Nézz be te is a kísértetkastélyba! Íme a galériánk:

 

Mi az az urbex?

Az urbex az urban exploration rövidítése, ami fordításban városfelfedezést jelent. Az urbex egy elterjedt szabadidős tevékenység, aminek már saját szubkultúrája van. A városfelfedezés lényege, hogy elhagyatott, lepukkant, romos, vagy éppen működő, de elzárt ember alkotta helyekre, vagy tárgyakhoz jussunk el. Az urbexesek célpontjai lehetnek például elhagyatott városok, gyárak, kórházak, elmegyógyintézetek, börtönök, csatornahálózatok, alagutak, katakombák, ipari és katonai létesítmények, vagy éppen magára hagyott parasztházak, tanyák. 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek