KÜLFÖLD

Le­szál­lí­tot­ták a blic­celő utast, bosszú­ból fél­holtra vert egy nyug­dí­jast

A 75 éves ál­do­zat a verés során esz­mé­le­tét vesz­tette, és még ma sincs olyan ál­la­pot­ban, hogy a ha­tó­sá­gok ki­hall­gat­has­sák.
  • Szerző: WM

Sajtóinformációk szerint véletlenül kerülhetett a németországi Offenburgba az a 25 éves szomáliai migráns, akit azzal gyanúsít a rendőrség, hogy brutálisan megvert egy idős bácsit a nyílt utcán. A német lapok arról írnak, hogy az afrikai bevándorló azért sétálgatott késő éjszaka Offenburg utcáin, mert nem sokkal korábban leszállították egy, a városon át közlekedő vonatról. A bliccelő migráns meg akarta várni a következő vonatot, de az csak kora reggel indult volna.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az egyik helyi étteremből gyalogosan hazafelé tartó nyugdíjas és az afrikai férfi útja ekkor keresztezte egymást. A rendőrség közleménye szerint a földre lökött bácsit olyan brutálisan összerugdosta a támadója, hogy elvesztette az eszméletét. Egy másik járókelő lett figyelmes a történtekre, aki azonnal riasztotta a rendőrséget. Az egyenruhások még a helyszínen találták az elkövetőt, akit így sikerült őrizetbe venni.

A férfi ellen súlyos test sértés és emberölés kísérletének gyanújával indult eljárás. Az idős áldozat egyelőre nincs kihallgatható állapotban.