KÜLFÖLD

El­fog­ták a bécsi mig­ráns sza­tírt, leg­alább 16 ál­do­zata volt

Si­ke­rült el­fog­niuk a bécsi rend­őrök­nek azt az in­diai mig­ránst, aki leg­alább 16 nőt zak­la­tott sze­xu­á­li­san Bécs­ben. A férfi be­is­merte tet­tét, a ha­tó­sá­gok to­vábbi ál­do­za­to­kat ke­res­nek.
címkék:
  • Szerző: WM

A 37 éves indiai migráns február 17-én csapott le először Bécsben, akkor egy 22 éves osztrák nőt követett egy metrómegállótól egészen a lakásáig. A fiatal nő csak akkor vette észre a támadót, amikor már kinyitotta az ajtót. A kétségbeesett áldozat bemenekült a lakásba, de nem sikerült bezárnia az ajtót, mert azt az indiai férfi ugyanis egyfolytában tolta befelé. A támadó meg akarta csókolni a nőt, de nem járt sikerrel. A dulakodást követően a nő torkaszakadtából kiabálni kezdett, mire a migráns elmenekült a helyszínről. 

Az indiai szatír (Fotó: LPD W)
Az indiai szatír (Fotó: LPD W)
EZEKET OLVASTAD MÁR?

Szinte napra pontosan egy hónappal később csapott le újra a bevándorló, és még a forgatókönyv is szinte ugyanaz volt. Március 16-án egy taxiból éjszaka kiszálló nőt szemelt ki magának, akit a lépcsőházba, majd onnan tovább a lakásáig követett. A 26 éves áldozat kinyitotta otthona ajtaját, amikor hátulról megtámadták,és belökték az előszobába - írja a Kronen Zeitung. 

A nő heves védekezésének köszönhető csupán, hogy a 37 éves férfi inkább ezúttal is a menekülés mellett döntött. 

A szatírt végül a munkahelyén vették őrizetbe, miután egy járőr felismerte őt egy biztonsági kamera által rögzített körözési fotón. A 37 éves indiai férfit mindkét áldozata azonnal felismerte, a migráns azonban azt mondta a rendőröknek, hogy még további 15 áldozata is lehetett az elmúlt hónapokban. A hatóságok most a többi nő jelentkezését várják. 

címkék: