LOVE

El­ké­pesztő módon üzent sze­re­tő­jé­nek a lesz­bi­kus ma­gyar szí­nésznő!

A hí­res­ség egy tit­kos mód­szer­rel je­lezte ked­ve­sé­nek, hogy még min­dig sze­reti őt.

Pokoli nyolc évet tudhat maga mögött az a fiatal lány, aki hosszú éveken át titkos szeretője volt az ország egyik legismertebb magyar színésznőjének.

Bár a fiatal nőnek több alkalommal kellett elszenvednietesti és lelki bántalmazást együttvéve, ha a színésznőnek éppen olyan hangulata volt, akkor a kapcsolatuk igencsak harmonikusan alakult. 

EZEKET OLVASTAD MÁR?

"Volt egy közös jelünk, hogy tapsrendnél, a legutolsó színpadi megjelenésénél a szívére tette a kezét. Ezer ember hitte minden este, hogy ez a közönségnek szólt - nem! - ez az Ő szerelmének üzenete volt - nekem..." - írta blogján a fiatal lány, aki más kisebb rituálékat is tartott szerelmével.

"A premierek napján lévő állandósult szeánsz nyolc éven át tartotta magát; a színésznő mindig jóval korábban ment be aznap a színházba, hogy mindenre megfelelő módon felkészüljön, s mivel tudta, hogy én mikor érkezem, a habos kávém éppen addigra ott várt a művészbüfé pultján - én pedig tudtam, mikor nem tartózkodik az öltözőjében, így a személyre szóló premier ajándéka (amit utolsó időkben szinte már csak tőlem kapott) mindig az asztalán várta, mire az utolsó öltözésre még egyszer be kellett mennie az öltözőbe. Minden premieren azzal a tudattal lépett ki először a színpadra, hogy az utolsó sor, amit elolvasott tőlem volt, mégpedig mindössze annyi: "szeretlek" - tárta fel a titkokat az egykori szerető.