SIKK

Ké­szü­lődj: el­ké­pesztő dögös für­dő­ru­ha­di­vat ér­ke­zik 2017 nya­rára!

Min­den pasi utá­nad for­dul meg a stran­don, ha ezt a fa­zont vá­lasz­tod. Szu­per­szexi divat ér­ke­zik!
címkék:

Végtelen hosszú és karcsú lábak, ívelt csípő, vadítóan szexi összkép - ez az, ami idén nyáron visszatér a magasan sliccelt fürdőruhák divatjával együtt. Na persze nem pont úgy, ahogyan a nyolcvanas-kilencvenes években. Annál sokkal aktuálisabban, izgalmasabban és változatosabban.

A magasan felvágott fazon mesésen nyújtja az alakot, és igazán hosszú, karcsú combokat varázsol.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Akárcsak a bikiniknél, itt is szuperdivatos, ha a fürdőruhát pántok díszítik, ez pedig külön jól jön a magas kivágáshoz.

A pántok abban is segítenek, hogy egyúttal kissé takarjanak is. Ha nem szeretnéd kihagyni ezt a trendet, de mégis kissé jobban takarnád a csípődet, akkor ezt a megoldást neked találták ki:

Persze nemcsak feketéből és fehérből áll a világ. A színek és minták rendkívül változatosak lehetnek, a mély dekoltázs pedig szinte kötelező elem. Különösen szexi, ha az anyag egy része áttetsző.

A dekoltázs nem mindig elégszik meg azzal, hogy mélyre nyílik. Egyes fazonok végtelenül dögösek lesznek idén, az egyrészes fürdőruha teljesen új értelmet nyer.

Eközben a címlapon

A sláger tehát a fent és lent egyaránt nagy kivágással vadító fazonoké, emellett pedig a nagy és szokatlan mintáké lesz.

Jó néhány dressz olyan mutatós lesz az idei nyáron, hogy egy szoknyával kiegészítve akár utcai viseletként, bodyként is hordhatod, ha ahhoz támad kedved.

Nem hiányzik a felhozatalból a rendkívül elegáns, csipkére emlékeztető modell sem majd.

És aki igazi vadmacska szeretne lenni, annak az egyrészes dressz és a bikini bombázó kombinációját ajánljuk. Íme:

címkék: