LOVE

Nem tit­kol­ják to­vább: Ezért tűnt el a ma­gyar sztár­pár

Né­hány éve még há­ló­szo­ba­tit­ka­i­kat is mo­so­lyogva osz­tot­ták meg a nyil­vá­nos­ság­gal, majd egyik nap­ról a má­sikra el­tűn­tek a kí­ván­csi sze­mek elől. De vajon miért?
  • Szerző: Doris

Galambos Dorinát és Pély Barnát a Megasztár első szériájának szerelmespárjaként ismerte meg az ország, és bár sokan nem hitték, hogy kapcsolatuk kiállja az idő próbáját, ők továbbra is kitartanak egymás mellett.

A rajongóknak azonban feltűnt, hogy mostanában gyanúsan nagy a csönd körülöttük, ezért néhányan már arról pusmogtak, kapcsolatuk válságba kerülhetett, talán már nincsenek is együtt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Fotó: Markovics Gábor

Dorina a Best magazinnak adott interjújában öntött tiszta vizet a pohárba. Elárulta, szó sincs szakításról, csak szeretnék megóvni a magánéletüket.

"Oka volt annak, hogy eltűntünk. A Megasztár idején még 19 éves csitri voltam. A magánéletünk minden részét megosztottuk a világgal, de ez egyszer csak sok lett. Rossz volt úgy felkelni, hogy nem tudtuk, aznap mi jelenik meg rólunk az újságokban"

- kezdte Dorina, aki szabályosan elsápadt, amikor néhány éve nekiszegezték a kérdést: Ti tényleg szakítottatok?

"Első döbbenetemben csak annyit tudtam felelni, nem tudom, ma reggel még Barna mellett keltem fel. Akkor határoztuk el, hogy ennyi volt."

Eközben a címlapon

Dorina ezután hat évig még a telefont sem vette fel, ha nem tudta, ki hívja. Állítja, sokat tanult az elmúlt időszakból, a felhajtásból pedig azóta sem kér. Annak ellenére, hogy bekerült A Dal idei döntőjébe, Barnát pedig a Szárban sztár+1 kicsi zsűritagjaként újra láthatjuk a képernyőn.

Fotó: Keller Mátyás

De a legfontosabb, hogy szerelmük azóta is lángol.