KÜLFÖLD

Fej­le­mény a lon­doni fa­gyasz­tós gyil­kos­ság ügyé­ben, újabb gya­nú­sí­tott

Két nő holt­tes­tét ta­lál­ták meg nagy­já­ból egy hó­napja egy lon­doni fa­gyasz­tó­ban, az egyik ál­do­zat ma­gyar volt.
  • Szerző: Ripost

Szerettei már végső nyugalomra helyeznék Sz. Henriettát, akinek a holttestét egy londoni hűtőben találták meg. A temetésre azonban még nem kerülhetett sor. Eddig egy londoni férfit vettek őrizetbe, neki már biztos, hogy köze van a nő halálához.

Fotó: 123RF
EZEKET OLVASTAD MÁR?

Lassan már egy hónapja találgatják a londoni rendőrök, hogy ki és hogyan végezhetett azzal a két nővel, akiknek a holttestét egy Canning Town-i mélyhűtőben találták meg.

Korábban már őrizetbe vettek egy középkorú férfit az üggyel kapcsolatban, most pedig bevitték a 34 éves Zahid Younist, aki abban a házban lakott, ahol a holttesteket megtalálták. Őt már akkor kihallgatták, de el is engedték. Most viszont előzetes letartóztatásba tették augusztus 2-áig, így a Bors szerint biztos, hogy köze van a nők halálához.

A magyar áldozat ismerősei már eddig is arról suttogtak, hogy sorozatgyilkos állhat az ügy mögött, azt gyanították, hogy Henrietta rejtélyes párjának is köze lehet a nő halálához. Róla ugyanis sosem tudtak meg semmit. Henrietta egyébként már évek óta eltűnt, míg a másik áldozatot, M.J. Mustafát tavaly óta keresték.