KÜLFÖLD

Nem hiszed el, kinek a maradványait találhatták meg a Vatikánban

Végre fény derülhet a rejtélyre!
  • Szerző: Doris

Harminchat éve lázban tartja Olaszországot és a közvéleményt egy olasz lány, Emanuela Orlandi rejtélyes eltűnése. A tini még csak 15 éves volt, amikor 1983-ban nyoma veszett - írja a Daily Mail.

Emanuela szülei vatikánvárosi otthonából indult el egy zeneórára Rómába, de azóta senki nem tud a hollétéről. Édesapja annak idején a Vatikánnak dolgozott. Éveken át tartó keresés után most végre fény derülhet a rejtélyre, ugyanis fontos nyomokra leltek a fiatal lány eltűnésével kapcsolatban.

A miniállam bejelentette, hogy egy vatikáni temetőben egy kőlap alatt csontokat találtak, amelyek akár Emanuela maradványai is lehetnek.

Szombaton a Vatikán szóvivője, Alessandro Gisotti elmondta, hogy a német hercegnők sírja közelében továbbra is folytatták a keresést, nem sokkal később pedig a nyomozók két csontvázra leltek egy kőfödémnyílás alatt. Ezt követően a területet azonnal lezárták és csak július 20-án fogják megnyitni újra. Ekkor talán kiderül a teljes igazság...

Az eltűnt lány testvérét, Pietro Orlandit azóta sem hagyják nyugodni a történtek. Már régóta követeli a Vatikántól, hogy biztosítsanak számára teljes körű hozzáférést, és minden információt osszanak meg vele, ami a húgával kapcsolatos.

És ezeket olvastad már?