OTTHONKA

Csak néhány befőttesüveg, és máris rend van a fürdőszobában!

Iszonyú rendetlenség van a fürdődben, szanaszét hever mindenhol a sok kis apróság? Gyûjts össze néhány befőttesüveget, és két perc alatt rend lesz! Megmutatjuk, hogyan.

Csak egy mézes üvegekhez való pumpás csőre van szükséged, és máris kész a  vintage szappanadagoló.

Egy szép formájú üvegben saját készítésű testvajat vagy bőrradírt is tarthatsz. Ajándékötletnek is kiváló.

Szintén remek ötlet a befőttesüvegbe rakott manikűrkészlet: elfér benne körömreszelő, egy-két üveg körömlakk, de még a körömkefe is.

És ha már a körmöknél tartunk: a körömlakklemosó üvegből nem ömlik ki a lemosófolyadék. Vágj egy akkora szivacsdarabot, amelyik összetekerve épp beleillik az üvegedbe. Tedd az üvegbe, itasd át lemosóval, és már kész is. Csak ne felejtsd el szorosan rátekerni a tetőt, amikor nem használod!

A sminkecseteket is tárolhatod befőttes üvegben. Az üveget ízlés szerint festéssel, vagy akár csillámporral is díszítheted.

Ha a befőttesüvegeket fémhurkokkal egy falapra erősíted, az ecsetekből, de még az egyszerű sminklemosó vattából vagy fültisztító pálcikából is látványos díszítőelem lesz a fürdőszobában.

Hasonló, de különféle méretű befőttesüvegekből egymáshoz illó készleteket is összeállíthatsz. Ha a befőttesüveg tetejére néhány nyílást vágsz, a fogkefék is stílusos, új tárolót kaphatnak.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?