befőttesüveg

9 találat
YESSS

Ne dobd el a befőttesüveget, ezer dologra jó lehet!

Ha felgyülemlett otthon a sok üveg, nem kell rögtön kidobni. Nézd meg ezeket a jópofa ötleteket, szuper tárgyakat készíthetsz magadnak.

MANI

Tele a lakás vissza nem váltható üvegekkel? Könnyebben megszabadulhatunk tőle!

2018 januárjától a legalább 300 négyzetméter alapterületű üzletek kötelesek lesznek visszavenni a fogyasztói üveghulladékot, vagyis a befőttesüveget és vissza nem váltható üvegeket egy új kormányrendelet-tervezet szerint.

FAZÉK

Gyors és finom ebéd! Tedd befőttesüvegbe és vidd!

Szeretnél finomat és egészségeset enni minden nap a munkahelyeden? Készítsd el már este és tedd befőttesüvegbe az ebéded. Egyszerű, gyors, olcsó és praktikus! Mutatjuk a legjobb ötleteket!

OTTHONKA

Ezért gyűjtsd a babakajás üveget, rengeteg mindenre használhatod

Ahol pici gyerekek vannak, törvényszerű, hogy felhalmozódnak a bébiételes üvegek. Mutatunk néhány ötletet, mi mindenre használhatod őket.

OTTHONKA

Nem nyílik a befőttesüveg teteje? 5+1 zseniális ötlet!

A végeredmény mindegyik esetben: egyetlen laza mozdulattal kinyitod az üveget.

OTTHONKA

Elképesztő, mennyi mindenre jó a befőttesüveg

Ne dobd a kukába, helyette inkább készíts belőle csodás dekorációt vagy ajándéktárgyakat! Imádni fogod ezeket a praktikus ötleteket!

OTTHONKA

Az idei karácsony nagy durranása: ajándékozz befőttesüvegben

Fogalmad sincs mit vegyél karácsonyra szeretteidnek? Különleges csomagolást szeretnél? Megmutatjuk a legszebb ajándékokat, amiknek mindenki örülne. Olyan szépek, hogy csak is mosolyt csalhatnak az arcokra.

OTTHONKA

Csak néhány befőttesüveg, és máris rend van a fürdőszobában!

Iszonyú rendetlenség van a fürdődben, szanaszét hever mindenhol a sok kis apróság? Gyűjts össze néhány befőttesüveget, és két perc alatt rend lesz! Megmutatjuk, hogyan.

FAZÉK

A meggykompót 3 új arca. Készítsd sütőben cukor nélkül, vagy ecettel

Sok éve ugyanúgy csinálod a meggybefőttet? Ne ragaszkodj a rutinhoz, hiszen a sütőben, ecettel, vagy cukor nélkül és készíthetsz ilyen finomságot!