MANI

Hi­he­tet­len! Ez a ci­pő­fű­zés for­ra­dalma?

Az ön­be­fű­zős cipőt még nem lehet itt­hon kapni, és drága is lesz! Itt van egy 3000 Ft-os al­ter­na­tíva, ami min­den ci­pő­höz jó! Nincs több masni, nincs több té­pő­zár!

Az hagyján, hogy egy mozdulat „bekötni” a cipőt ezzel az aprósággal, de a cipős szekrényeknek is búcsút mondhatunk! És nem csak a gyerekeknek tesz majd jó szolgálatot.

Az eszköz nem egy túl bonyolult találmány, mindössze két mágnesről van szó, amit két színes műanyag házba ágyaztak. A fűzőnek kialakított lyukak segítségével percek alatt átalakíthatjuk bármelyik lábbelinket mágnesessé!

A használatáról készült kis videóból kiderül, hogy akár a lábfej előre tolásával is szétkapcsolható, ennek ellenére egy streetball meccset is végig játszhatunk benne!

Attól sem kell tartani, hogy ezek a bizonyos mágnesek túl erősek, és nem lehet őket könnyen szétválasztani!  Ahogy attól sem, hogy túl gyengék, és maguktól szétjönnek!

Sportolóknak, derékfájósoknak és helyhiányban küszködőknek ajánlott rendelni néhány darabot. Mivel a mágnesek kellően erősek ahhoz, hogy fenntartsák a cipőket egy fém állványon, akár a cipős szekrényt is le lehet cserélni egyetlen fém konzolra, vagy igénybe venni a fűtés csövet!