FITTFAZÉK

5 szu­per di­é­tás pa­la­csinta: Fö­lös­le­ges szén­hid­rá­tok nél­kül, min­den­ki­nek!

A pa­la­csinta min­denki ked­vence, mert gyor­san el­ké­szít­hető és na­gyon finom. Sze­ren­csére most már több di­é­tás vál­to­zat is lé­te­zik, jobb­nál jobb öt­le­tek­kel te­hető iga­zán egész­sé­gessé ez a desszert. Mu­tat­juk a leg­jobb di­é­tás pa­la­csin­tá­kat!

A palacsintát mindenki szereti, de diéta során inkább mellőzzük, mert a tésztában lévő rengeteg szénhidrát miatt hizlal. Most mutatunk néhány receptet, amit büntetlenül ehetsz, amikor csak kedved támad és megkívánod az édességet.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Ezek a cukor nélkül készült isteni palacsinták pillanatok alatt elkészülnek és rendkívül finomak! Csokipalacsinta cukor nélkül

Mondj nemet a szénhidrátra és igent az egészséges finomságra! Íme, egy bombaötlet cukor és liszt nélkül! Érdemes több adagot is készíteni, mert gyorsan elfogy.

A receptért KATTINTS IDE!

2. Fahéjas felhőpalacsinta

Tökéletes választás reggelire vagy akár délutáni desszertként ez a pillekönnyű palacsinta. Pillanatok alatt elkészül, és hamar beindítja a zsírbontást, ráadásul isteni finom!

A receptért KATTINTS IDE!

3. Chia palacsinta

A tésztába kevert chiamagoknak köszönhetően a palacsinta nemcsak rendkívül finom, hanem jótékonyan hat a fogyásra is.

Eközben a címlapon

A receptér KATTINTS IDE!

4. Proteinpalacsinta

A világ legegyszerűbb, legtáplálóbb diétás édességét pillanatok alatt elkészítheted.

A receptért KATTINTS IDE

5. Citromos-mákos habpalacsinta

Ez a habkönnyű pillepalacsinta szétolvad a szádban. Nyugodtan fogyaszthatod, amikor csak akarod, mivelse cukor, se finomliszt nem kerül a tésztájába.

A receptért KATTINTS IDE!