SHOWBIZ

1500-ért be­lő­led is sztárt fa­rag­nak Zám­bóék

Ami Peter Srá­mek­nek még in­gyen volt, azért neked már fi­zet­ned kell. Újra be­in­dul a Zámbó-féle sztár­gyár, te­het­sé­get kutat a Zámbó csa­lád rá­di­ója.
  • Szerző: Buster

A TV2 sztárja, Peter Srámek az élő bizonyíték arra, hogy a Zámbó családnak van szeme a tehetségekhez. Bár lehet, hogy a nagy számok törvénye alapján, egyszerűen csak mázlijuk volt a szlovák Jimmy megtalálásával. Mindenesetre most pénzre váltják sztárgyártó képességüket, és regisztrációs díjat kérnek a nevezés mellé.

Vagyis nem elég, ha valaki jól vagy majdnem jól énekel klasszikus Jimmy és egyéb slágereket, ahogy a többi tehetségkutató esetében. Zámbóéknál csak az mutathatja meg vélt vagy valós tehetségét, aki fizet a lehetőségért.

(Fotó: Fem3)
(Fotó: Fem3)
EZEKET OLVASTAD MÁR?

Arról egyébként nem igazán tudnánk mit mondani, hogy mire is kell ez az 1500 jó magyar forint, hiszen a nagy esemény helyszínéül a család által üzemeltetett Bredd Rádió épületének udvara szolgál. Vagyis ez nem jár többletköltséggel a szervezők számára.

De végül is megér ennyit az, ha az emberfia lehet a következő sztár, aki kikerül a Zámbó-műhelyből.

Közzétette: Bredd Rádió – 2016. április 4.

A felhívás szerint szakmailag megkérdőjelezhetetlen zsűri bírálja majd el a jelentkezőket. Lehet, hogy az ő gázsijukat teszik össze a nevezési díjból?