TESTFACTOR

Ez az edzés tartja formában a 71 éves világsztárt! Csak 5 perc naponta!

Az örökifjú énekesnő állóképességét és tökéletes alakját mindenki csodálja. Egy interjúban elárulta a titkot, mitől ilyen fitt. És ne gondolj semmi extrára - leesik az állad, ha megtudod!
címkék:
  • Szerző: Ripost

Nem vitás, hogy Cher igazi legenda; és nem csak a fantasztikus slágerei és sokszor meghökkentő ruhái, hanem a fittsége miatt is: a 71 éves énekesnő ugyanis kirobbanó formában van, évtizedeket letagadhatna.

Az énekesnő a  People magazinnak adott interjúban elmondta, hogy minden nap plank edzéseket végez, mivel a törzsizomzatot nagyon hatékonyan erősítik. És eszméletlen sokat fejlődött: azt mondta,  harminc másodperccel kezdte, és az első néhány alkalommal úgy érezte: meg fog halni. És most öt percig is bírja tartani a pozíciót.

A plank hatékony és egyszerű: napi néhány perc alatt megerősíti a törzsi izmokat és a hasizmot, a vállat, a hátat, és a mellizmokat is – attól függően, melyik változatot csinálod. Lényege, hogy a képen látható alaptartásban, vagy annak valamelyik változatában minél hosszabb ideig megtartsd magad. És bár egyszerűnek látszik, egyáltalán nem az; a legtöbben, akik nem edzenek rendszeresen, egy perc után feladják. A számtalan variáció mellett az is nagyon jó benne, hogy tényleg csak napi pár percet vesz igénybe, így akkor is erősödhetsz, ha nincs időd edzésekre járni.

Cher nem csak az edzéstervével kívánja inspirálni a rajongóit: egy divattanácsot is megosztott velük, amivel könnyebb lesz az életük, akkor is, ha a sportos ruhákat szeretik, és akkor is, ha az elegáns kisestélyikre esküsznek. A tanács: Merj önmagad lenni!

 

címkék:
És ezeket olvastad már?