YESSS

Ez a három csillagjegy született balszerencsés, ez az oka annak, hogy rosszul sülnek el a dolgaik

Bárkinek lehet rossz napja, de ettől még nem mindenki gyarapítja a lúzerek táborát. Vajon te a született nyertesek vagy a vesztesek között vagy? Mit mondanak a csillagok?

Sajnos nagyon is igaz, hogy bizonyos csillagjegyek sokkal kevésbé szerencsések, mint a többiek. Bár az élet bárkinek dobhat vesztes helyzetet, ennek a három csillagjegynek valahogy többször van pechje. Sokszor rászedik őket. Vajon téged is eredendő balszerencsével sújt a sors? Most megtudhatod...

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Lúzer csillagjegyek

Vesztes csillagjegyek
Fotó: pixabay.com

Bika

Ha nem vagy folyamatosan topon, akkor biza' te vagy az egyik, akit sokszor átvágnak. Bár az anyagiakat jól kezeled, mindig tudod, hogy mit hol kapsz meg a leggazdaságosabban, így a befektetésekről is érdemes téged kérdezni. A magánéletben és az emberi kapcsolataidban viszont sokszor rászednek. Amikor az érzelmekről van szó, és nem a logikáról vagy a földi dolgokról, akkor nem vagy mindig nyerő pocícióban. Jobb, ha nem is adsz kölcsön, mert ott kezdődhet a galiba. A jó szíved és adakozó kedved nincs egyenes arányban a mások megbízhatóságával. Ne add oda a pénzed szó nélkül és írásos igazolás nélkül!

Mérleg

Roppant nehezen döntesz, mindent agyonmérlegelsz! Ennek ellenére rászednek. Óvatosságodnak néha az az eredménye, hogy pont a lényegre nem figyelsz. De az sem ritka, hogy annyira görcsölsz egy-egy döntéseden, hogy a másik ember teljesen összezavar téged. Ne dőlj be az ígéreteknek, és a félinformációknak! Te vagy az, akinek érdemes nagyítóval elolvasnia a szerződések apró betűs részét. Ha pedig valaki rászedett, bátran kérj segítséget! Itt az ideje, hogy átállj a nyerő csapatba.

Halak

Téged a sebezhetőséged tehet vesztessé. Másképp vagy lúzer, mint a fenti társaid, de sajnos te is ezt a csoportot erősíted. Életed nagy részét álomvilágban töltöd, még a gyerekek is képesek behúzni a csőbe. Ráadásul olyan arany szíved van, hogy még a pénzed is kölcsönadod. Ennek eredményeképpen évekig rágod magad, hogyan juss hozzá ahhoz, ami jár neked. Aki tegnap a legjobb barátod volt, lehet, egy év múlva már hozzád sem szól. Még ő kerül el téged, pedig te vagy, aki jót tett vele. Változtass mielőbb!

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?