EZO

Ennek a három csillagjegynek van a legnagyobb szíve a világon

Vannak emberek, akiktől egyszerűen nem tudsz olyat kérni, amit ne teljesítenének. Máris mutatjuk, melyek az ösztönösen jószívű csillagjegyek.

A jószívű csillagjegyek szülöttei a lelküket is kiteszik a barátaikért. Ha a barátod egy ilyen jegyben született, akár az éjszaka közepén is felhívhatod, nem kérdés, hogy nem fogja letenni a telefont. Néha hajlamosak arra is, hogy a saját érdekeiket teljesen háttérbe szorítsák, csak azért, hogy másoknak segítsenek. Nincsenek előítéleteik, nem ítélkeznek, egyszerűen csak ott vannak, amikor a többieknek szükségük van rájuk. Lássuk, kik tartoznak ide!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Jószívű csillagjegyek 01

A Halak jegy szülöttei a jószívű csillagjegyek között is kiemelkedően kedvesek
Fotó: Pixabay.com

Halak: a jószívű csillagjegyek közül is kiemelkedik

A Halak jegyű emberek még az általában jószívű csillagjegyek közül is magasan kiemelkednek segítőkészségükkel. A víz-jegyű emberek általában érzelmesek, de a Halak jegy szülöttei még közöttük is egy külön kategóriát képviselnek. Nem kritizálnak, ha úgy érzik, hogy a csoportnak, a csapatnak, vagy egy barátjuknak segítségre van szüksége, máris ott teremnek, és teszik, amit kell. Köszönetet sem várnak érte, egyszerűen természetes számukra, hogy mindenkinek a rendelkezésére állnak.

Vízöntő: mindenkiben a legjobbat látja

A Vízöntő jegyben születettek azonnal távoznak a társaságból, amikor a beszélgetés átcsap egy másik ember kibeszélésébe vagy kritizálásába. A Vízöntő jegyűek mindig ragaszkodnak a saját véleményükhöz, egyéniek, nem állnak be a sorba másokat szidni, csak azért, mert a társaság hangadói ezt szeretnék elérni. Ráadásul a jószívű csillagjegyek egyikeként mindig a legjobbat látják a másikban, sőt, érzékenységüknél fogva a többieknek azokat a jó tulajdonságait is meglátják, amelyeket a tömeg nem vesz észre. Ha egy Vízöntő jó véleménnyel van rólad, akkor a hátad mögött sem fog mást mondani.

Jószívű csillagjegyek 02

A Mérleg jegyűek képesek mindenütt egyensúlyt és egyetértést teremteni
Fotó: Pixabay.com

Mérleg: egyensúlyt teremt

A jószívű csillagjegyek listájának harmadik helyén álló Mérleg jegyében születettek jegyükhöz méltóan mindig az egyensúlyra törekszenek. A barátságosság és a kedvesség mintaképei. Képesek átérezni a másik fél helyzetét, és a csoport légkörére, dinamikájára is azonnal ráéreznek. Innen pedig csak egy lépésnyire van, hogy máris a béke érdekében kezdjenek tevékenykedni. Született közvetítők és béketeremtők. Segítőkészek, kerülik a konfliktusokat, és nem szívesen mondanak nemet.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?