EZO

Ez az öt csillagjegy belelát a gondolataidba, légy velük óvatos!

Vajon te is közéjük tartozol? Kiderül, hogy van-e félnivalód!
  • Szerző: Ripost

Néhány csillagjegy különleges hatodik érzékkel rendelkezik, amelynek segítségével megérzik mások rezgéseit, szinte belelátnak mások gondolataiba és átlátnak a hazugságokon. Sikerük titka tehát abban rejlik, hogy kiváló intuíciójuk van, és ösztönösen hallgatnak a megérzéseikre.

Ez az öt csillagjegy belelát a gondolataidba, légy velük óvatos!

Ez az öt csillagjegy belelát a gondolataidba, légy velük óvatos! Fotó: shutterstock

Nem gondoltál már arra, milyen jó lenne mások fejébe látni? Sajnos csak néhány szerencsés képes arra, hogy olvasson mások gondolataiban, akár testbeszédük tanulmányozásával, akár kifejezéseik megfigyelésével. Nekik megadatik a tisztán látás képessége, semmi sem marad rejtve előttük.

Nagyon intuitívak és figyelmesek, és anélkül is érzik, hogy min mész keresztül, hogy különösebb magyarázattal kellene szolgálnod.

Nézzük, melyik öt csillagjegy hordozza a gondolatolvasás képességét!

Ikrek

Mint Ikrek szülött, rendkívül intuitív és okos vagy. Pontosan tudod, hogy mások mit várnak el tőled, kitűnően tudsz alkalmazkodni a legkülönbözőbb helyzetekhez is. Megérzéseid segítségével szinte kitalálod, mi jár mások fejében, és nem lenne meglepő, ha a mondataikat is gyakran te fejeznéd be!

Rák

Nagyon érzelmes és érzékeny vagy, akit soha, semmilyen körülmények között nem lehet becsapni. Ez a két tulajdonságod különösen erős képességekkel ruház fel téged, hiszen azonnal meg tudod mondani, kinek mi jár a fejében. Rá tudsz hangolódni mások érzelmeire, ezért hamar rájössz, ha valami nincs rendjén.

Mérleg

Mérleg szülöttként képes vagy olvasni mások energiáiban. Azonnal tudod, hogy kik a pozitív beállítottságú, vidám emberek, és kinek van antiszociális személyisége. Általában inkább az élet jó oldalára koncentrálsz, és nem engeded, hogy a negatív energiák befolyásolják a hangulatodat.

Skorpió

Olyannyira figyelsz a környezetedre, hogy messziről kiszagolod, ha valaki hazudni próbál neked. Teszed mindezt úgy, hogy csak a másik testbeszédére és gesztusaira hagyatkozol. Erős intuíciód mellett rendkívül magabiztos vagy, ezért sokan elgondolkoznak azon, hogy vajon tényleg olvasol-e fejükben?

Halak

Kifejezetten érzékeny és intuitív vagy. Érzéseidet mélyen megéled, fantasztikus kreativitásod is ebből fakad. Gyakran megleped a környezeted azzal, hogy a negatív eseményeket szinte precíz pontossággal jelzed előre.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?