EZO

Ezek a csillagjegyek a vesédig látnak, jobb, ha őszinte vagy velük

Nagy kincs az őszinteség. Ha bármit szeretnél eltitkolni, akkor ezekkel a csilagjegyekkel jobb, ha nem kezdesz. Átlátnak mindenen!

Ezek a csillagjegyek átlátnak mindenen. Ha megpróbálod őket manipulálni, akkor is tudni fogják, mi van a háttérben. Hihetetlen érzékkel olvasnak benned. Nem érdemes előttük titkolózni, jobb, ha nyílt kártyákkal játszol. Még abban is nagy partnerek, hogy ha kiöntöd a lelked őszintén, segítenek. Íme egy őszinte horoszkóp.

horoszkóp

Horoszkóp
Fotó: pixabay.com

Rák

Ritka érzékeny és fantasztikusan megérez dolgokat a Rák. Esélyed sincs arra, hogy átverd, könnyen ráérez a hamisságra. Ha a gondolataid, érzéseid és tetteid nincsenek harmóniában, akkor ő azonnal rálát. Képes másokra ráhangolódni és hamar kideríti az igazságot. Nagyon empatikus. Viszont, ha őszinte vagy vele, akkor azt meghálálja, bizalmába fogad és te is rábízhatod magad. Igazi jó barát. Sokan szeretnének a közelébe lenni, de nem mindenkinek sikerül. Nála a bizalmat ki kell érdemelni.

Szűz

Nagyon figyel, és ha bármit mondasz neki, szinte mindenre emlékezik. A lényeg a részletekben rejlik, nagyon jól látja ezt egy Szűz szülöttje. Érzékelő rendszere kifinomult. nagyban látja át az összefüggéseket. Hiába is próbálkozol, megtalálja azt, ami a dologk mögött van. Nem lehet becsapni. Elemez, megvizsgál mindent, nyomozói képességekkel bír. Kevésbé érzékeny, mint a Rák, de fantasztikus képességekkel bír.

Halak

Nagyon kreatív és intuitív, kedves, és következetes. Őszinteség mellett, szinte mindenben partnered lehet. De, ha bármit eltitkolsz vagy becsapod őt, akkor egy világ omlik össze benne. Nézd a dolgokat onnan, hogy mennyire jó, hogy lehetsz mellette önmagad! Képességei szuperek, kiszimatol mindent, amit csak lehet. Nem nyomoz, mint a Szűzek, elég neki egy aprócska megérzés. Érzései tisztán, mélyről érkeznek. Tévedsz, ha naívnak hiszed. Több emberre is képes ráhangolódni egyszerre, figyelme éles. Ha bármi félreértés van közte és közted, jobb, ha előállsz és rendezed vele. Meghálálja a bizalmad. Mindig van véleménye, és jószándék vezérli.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?