EZO

Íme, az 5 legkreatívabb csillagjegy! Te vajon köztük vagy?

Egyesek szinte mindig bütykölnek, készítenek valamit, míg másokat kevésbé áldott meg a természet ezzel az igen hasznos képességgel. Most kiderül, melyik 5 jegy szülöttei számítanak a legeslegkreatívabbaknak.
  • Szerző: F. E.

Ezt a fajta alkotókészséget  mint adottságot kapjuk születésünkkor, így a csillagok állása nagy befolyással van rá. Az összes csillagjegy közül 5 olyan van, melynek szülöttei egészen kivételes alkotóképességgel rendelkeznek.

Jöjjön akkor a kreatív ötös lista!

1. Oroszlán

Igazán kreatívnak számít a tüzes Oroszlán, akinek különös képessége van arra, hogy mások csodálatát kiváltó, nagyszabású dolgokat hozzon létre.

Ez részben azért van, mert elképesztően tehetséges - és ez számos módon megnyilvánulhat.  Akár egy esemény fantasztikus megrendezésében vagy szervezésében, de akár egy festmény vagy egy regény létrehozásában is.

2. Halak

Úgy tűnhet, hogy idejük nagy részét álomvilágban töltik, pedig gondolataik ilyenkor talán szárnyalnak - csak éppen máshol. Emiatt viszont mélyen belelátnak mások lelkébe,

így könnyedén lesz belőlük színész vagy író, mások személyiségét ügyesen használják, ha a szükség (vagy a hivatásuk) úgy hozza.

Közülük azonban sokan nincsenek tisztában eme képességükkel, és nem elég bölcsek tehetségük kiaknázásához.

3. Bika

A föld jegyű Bikák a luxus és a minőség szerelmesei és képesek valóban népszerű remekműveket létrehozni.

Azzal az önmeggyőződéssel és kitartással rendelkezik, amellyel a többi jegy egyáltalán nem. A Bika bizony addig dolgozik alkotásán, amíg el nem készül vele.

4. Bak

A Bakok abból a szempontból hasonlítanak a Bikákra, hogy ők is keményen dolgoznak a sikerért.

Fontos, hogy tapasztalataikból megtanulják, miként tudnak úgy szárnyalni, hogy végül egészen egyedi alkotások kerüljenek ki kezeik közül.

5. Szűz

A zodiákus azon jegye, melynek szülöttei rendkívül fogékonyak, kitartóak, ha tanulásról van szó, az új ismeretek elsajátítása számukra alap.

A Szűz alkotásaiban többnyire a vágyait fejezi ki, munkájára a precizitás és rend jellemző.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?