Létrehozva: 2019.12.28.

Ezek a csillagjegyek a legromantikusabbak

Vajon a te szerelmed is közöttük van?

Szeretnéd tudni, hogy párod vajon a legromantikusabbak egyike-e? Esetleg még keresed a szerelmet, és jó volna tudni, kivel hoz össze a sors? Vagy inkább arra vagy kíváncsi, hogy rólad mit árul el csillagjegyed? Mutatjuk, kik a legromantikusabbak.

Bika

A bika rendkívül kifinomult, jó ízlésű és adakozó társ. Imádja ajándékokkal kifejezni szeretetét, így azok a nők, akik szeretik a kényeztetést, a látványos meglepetéseket, a bőkezűséget , egészen garantáltan tökéletes partnert találnak a személyében. Ezen kívül azért a testi érintés, a csók, az ölelés is igazán fontos neki, na és persze a forró együttlétek. És titkon azt reméli, minden ajándékról ő fog majd eszébe jutni kedvesének. Nagylelkűsége mellett nagyon érzékeny is, így aztán nem csak adni szeret, de roppant hálás olyankor is, ha ő az, aki kap valamit.

Rák

Szuperérzékeny, nagyon figyel a partnerére és elképesztően jók a megérzései is ennek a csillagjegy szülötteinek. Fantasztikus érzékkel választja ki, mire is vágyik szerelme, imádja a romantikát, és nagyon szeret örömteli meglepetéseket okozni. Érzéseit nem feltétlenül tárgyak formájában fejezi ki, hanem legalább ennyire fontosak számára az élmények is, melyekkel elhalmozhatja a másikat, legyen szó akár egy utazásról, akár egy finom vacsoráról, melyet ő készített. Mindemellett rendkívül önzetlen is, és egyáltalán nem vár viszonzást, még csak meg sem fordul a fejében, hogy cserébe bármit is kapjon mindezekért cserébe. Az teszi boldoggá, ha örömet okozhat a másiknak.

Oroszlán

A nagyvonalú és látványos gesztusok mestere az oroszlán. Tenyerén hordozza azt, akit szeret, és elhalmozza minden földi jóval. Nem számít neki sem pénz, sem fáradtság, ha arról van szó, hogy elvarázsolja a párját. Ezzel részben saját fontosságát és pótolhatatlanságát is szeretné hangsúlyozni, de nem csak ilyen egoista szándékok vezérlik, hiszen valóban örül annak, ha sikerül boldoggá tennie a másikat. Azt azonban cseppet sem bánja, ha értékelik és nagyra becsülik őt emiatt.

fotók: 123rf

Szűz

Nem tűnik kifejezetten romantikus alkatnak, viszont mégis romantikus vele az élet, mert mindig nagyon figyel, eszméletlen jó a memóriája, így rendkívül ügyesen észben tartja, hogy mi az, amit akár csak fél mondattal is megemlített neki a társa azok közül a dolgok közül, amelyekre vágyik. Mivel kísérletező alkat, ezért szívesen okoz meglepetéseket is, és teremt váratlan pillanatokban is alkalmat az idillre és ünneplésre.

Halak

Ő maga a két lábon járó romantika. Gyermeki őszinteséggel, érzelmekkel és lelkesedéssel veti bele magát mindabba, amivel örömöt szerezhet, és minden lehetőséget megragad ezekre a gesztusokra. Könnyen képes meghatódni, és nagyon szívesen ad olyan élményeket, melyektől társa is elérzékenyülhet. Szíve hatalmas és tele van szeretettel.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Az aljas zenediktátor évekig kínozta, az élete tönkrement, borzalmas kínok közt halt meg - a csodálatos Cserháti Zsuzsa szenvedései

origo.hu

Rejtett kampányfinanszírozás a fővárosban?

borsonline.hu

Elképesztő fotók kerültek elő a TV2 gyönyörű sztárjának a múltjából

mandiner.hu

Összeomlott a muszlim vezetésű skót kormány

ripost.hu

Újabb RTL-es műsor titkos szereplőlistája szivárgott ki

vg.hu

Hivatalos: kiválasztották a nyertest, a valaha volt legdrágább Duna-híd épül meg Magyarországon, de minden forintját megéri – térkép

origo.hu

Dögös dominaként pózol újabb fotóin az Exatlon bombázója

mindmegette.hu

Olcsó kevert almás sütemény, ami egy óra alatt elkészül

ripost.hu

Őrült tavaszi szerelem: 3 csillagjegyre most igazi boldogság vár

ripost.hu

Nagyot fog zuhanni az üzemanyag ára, ekkor várható

ripost.hu

Nem kérnek többet Manuelből: kiverte a biztosítékot a koncertje után a botrányos sztár

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

ÉLETMÓDI

Itt a legújabb, őrült szépségtrend: popsikrémet az arcra a sima bőrért!

ÉLETMÓDI

Locsolkodás szárazon: az alkoholallergia jelei

ÉLETMÓDI

Megöntözlek rózsavízzel, hogy ne hervadozzál!- Hollywoodi sztárok saját kölnivel

ÉLETMÓDI

Csak a legokosabbak tudják 32 másodperc alatt megoldani a húsvéti képrejtvényt

ÉLETMÓDI

360 millióért duplex lakása is lehet, és 135 négyzetméteres terasza a belvárosban!

ÉLETMÓDI

Megszállottan szerelmes vagy a párodba? Lehet, Bovaryné-szindrómád van

ÉLETMÓDI

Így erősítsd meg otthon a gátizmaidat! Nem csak nőknek!

ÉLETMÓDI

Nem tudsz dönteni az indukciós és a kerámia főzőlap között? Segítünk, melyiket válaszd!